Duminica 24 Septembrie

La Cluj e altfel! Rușine UBER la Cluj, felicitări unei șoferițe care a transportat o mămică aflată în nevoie


O clujeancă s-a lovit de nesimțirea șoferilor Uber, care după ce au intrat pe piața clujeană se poartă în ultimul hal.

După două curse refuzate de către șoferii Uber după o așteptare de mai bine de 25 minute (ora 8:50) în fața primăriei Cluj-Napoca (intrarea de pe str. Petru Maior) cu copilul în scoică, o doamna cu o mașină bleumarin (Skoda sau VW) a oprit și a întrebat-o pe soția mea dacă dorește sa o ducă undeva. Dorim sa mulțumim doamnei respective pentru faptul ca i-a dus pe soția și fiul meu acasă în cealaltă parte a orașului, fără a avea pretenția la nimic! Mai rar asa oameni! Ne-ați făcut ziua mai bună tuturor! La mulți ani fiicei dumneavoastră!!! Din ce am înțeles de la soția mea, face 4 ani azi!”, a relatat Florin. 

Comentariile clujenilor la postarea de mulțumire au stârnit multe dezbateri:

”Respect doamnei care a dus mamica și bebelușul. Dar citind comentariile m-am crucit suntem rai din cale afară.... Sănătate și să fim mai buni”

”Felicitări doamnei pentru gestul frumos! Cât despre Uber, Bolt…am patit-o și eu. Niște nesimțiți. După ce am stat 20 min la -4 grade afara, ora 23 noaptea, tot la taxi clasic( 947, 946,NOVA…) am ajuns. Am sunat și in 2 min a ajuns șoferul de taxi.”

”Logic ca au anulat , de cele mai multe ori nu sunt in apropiere ci tocmai in celălalt capăt de oraș…. Putea comanda un taxi dacă era mai aproape … nici taxi nici uber nu vine din celălalt capăt de oraș pt o cursa … indiferent de valoarea ei … mai ales la ora aia când îți ia atâta timp sa ajungi …”

”Concluzia e simplă, lumea ia Uber ca să scape de taximetristi, taximetriștii trec la Uber pe care-l strica .....”

”Sa nu mergeți la casa de cultura in stand de taxi !!!! Stați in drum pana vine inovația făcătoare de minuni!”.

Comentarii Facebook