Judecătoarea Adina Lupea, Curtea de Apel Cluj, a rupt TĂCEREA. Vorbește despre mascarada COVID și cum e îngropată România


Judecătoarea Adina Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, atacă dur măsurile de restricții și modul în care guvernanții gestionează războiul cu pandemia COVID. Aceasta a scris că totul este o mascaradă.

A trecut un an si de pandemie? Vă mai amintiți? Ne-au spus de la început până la lacrimi, ne-au construit clipuri cu copii și părinți în casa, izolați. Ne-au desenat inimioare, ne-au pus copiii inocenți să le deseneze cu : "Totul va fi bine! ".

Dansau în combinezoane cadre medicale, probabil și ele tâmpite de același val, ne spuneau cum să ne responsabilizăm și ne mai spuneau ceva ce am uitat. Ne spuneau ”De acum nimic nu va mai fi la fel!” Si nu am înțeles.

Au personalizat pe Maria sa covidul. Ne-au trimis clipuri emoționale în care ne explica Covidul 19 cum a vrut el să oprească planeta ca să ne dea o lecție. Unul după altul am cedat la șantaje emoționale, am cântat în balcoane, pentru că nu dădea bine să fim insensibili. Dovedeai dovadă de inconștiență, dovedeai că nu îți pasă. Ne-au pus filme cu cadavre în saci, ne-au furat întrebările și înmormântările. Ne-au înregimentat de ne batem pentru un loc pentru un vaccin. Cei care se bat, eu nu sunt unul dintre ei.

Ne-au ascuns tratamente simple și au decontat milioane de euro pentru spitalizarea unui bolnav de covid. O țară întreagă. O Europa întreagă a intrat într-o demență absolută.

Ne-am schimbat tot modul de viață, am acceptat restricții, la cel mai mic simptom de răceală ne-au făcut să isterizăm toată comunitatea din jur. Tușeai, aveai covid, făceai fabra aveai covid, strănutai, aveai covid. Ne-am testat toți cum am apucat ca nah, covid.

Dupa un an și, mai mult decât în starea de urgență de acum un an, ne-au închis acasă de la 18 și 20, ca nah, covid. Într-un an și de covid ce s-a facut pentru noi? Nimic. Acum ne repetă iar cuvantul acela care deja mă zgârie pe urechi, poate intram în Normaliatate de la 1 iunie... Asa ne spune premierul.

Ce normalitate măi?

Deja ați distrus două generații, aia de anul trecut de clasa a VIII a si a XII a de i-ați siluit cu măsuri care, se vede, au fost ineficiente, iar acum siluiți a doua generație, să treacă și ei prin ce au trecut colegii lor anii trecuți.

Scoala voastra online e o gluma proasta. Cea mai proasta. Ati inghesuit pe ultima suta oamenii in magazine pana la ora 18. Adica creati deliberat focare de infectie. Sunt oameni care lucreaza, inca, pentru ca majoritatea nu mai pot lucra, intre orele 9-17. Intr-o ora ii inghesuiti pe toti la cumparaturi.

Vine primavara, cresc temperaturile, voi ne spuneati acum un an ca la temperaturi crescute covidache se înmoaie. Ce faceti cu noi?

Aveți postacii vostri de serviciu care au reușit sa bagatelizeze si protestele si sa spuneti tarii ca sunt facute numai de cetateni de etnie rroma care nu mai au ce fura noaptea. Chiar credeți ca puteți prosti o țară?

A crescut infractionalitatea cu masurile voastre. Se ataca fara discriminare societati comerciale si persoane fizice, pentru ca oamenii au ramas fara venituri si nu mai au din ce sa traiasca. Distrugeti o tara, in timp ce evaluati spitalizarea unui bolnav de covid la cateva mii de euro.

Cat credeti ca o sa o mai duceti asa? Ati ingropat o țara. Nu-i bai, toata Europa arata la fel, ca suntem cetateni europeni.

De ce nu a fost ingropata Rusia din cauza de Covid? De ce oamenii se plimba liberi si fara masti in China?

De ce sunt peste 23 de state in USA care nu mai au niciun fel de restrictie?

De ce nu se aude nimic din America de Sud despre pandemia mondiala, cum o numiti?

Ha, Australia ce face? Ca daca e mondiala pandemia, pai atunci sa fie. 

Ne-ati gasit pe noi, sa nu zic prostii prostilor, ingropati in interesele UE, sa ne puneti jugul la gat si sa ne credeti sclavi.

Istoria se va razbuna!”, a transmis judecătoarea.

Comentarii Facebook