Interlopul clujean Gore, amenințări fără precedent pe rețelele de socializare: „Va ploua cu morți. Va fi sânge”


Temutul interlop Gore de la Cluj a lansat o serie de amenințări fără precedent, precizând că va veni ziua când va ieși de la vânătoare și pe străzi va ploua cu morți. Bărbatul este deosebit de violent, fiind cunoscut ca bătăuș, violator și cuțitar, după ce a înjunghiat, în trecut, un cadru medical.

Maris David, cunoscut drept Gore de la Cluj, s-a remarcat inclusiv în Capitală, după Revoluție, ca pugilist. După ce a renunțat la box, s-a axat pe scandalurile de stradă, unde era destul de puternic. A devenit cunoscut în toată țara, iar la un moment dat a afirmat că nu a comis niciun viol, deși erau dovezi în acest sens, ci doar „a sărit peste preludiu”.

Gore de la Cluj, mesaj pe rețelele sociale: „Va fi prăpăd, moarte ușoară!”

Într-un final, interlopul a renunțat la familie și s-a pocăit. Pe rețelele sociale a început să vorbească tot mai des despre Divinitate și să citeze pasaje din Noul Testament. La un moment dat, pentru a atrage atenția asupra lui, Gore s-a tăiat la gât într-un loc public din Cluj, iar mai apoi a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj, potrivit spynews.ro.

Eliberat din închisoare, Gore a început să posteze diverse filmulețe pe rețelele sociale, în care, de regulă, vorbește despre Dumnezeu sau condamnă vaccinul anti-COVID. Ultimul lui mesaj al interlopului este, însă, total diferit. De această dată, interlopul anunță că păstrează în inima lui o zi în care va ieși la vânătoare și că va prinde de la „țepișori de lapte până la cerbi adulți, bătrâni, cu coarne mari, făloși. În ziua aia va fi ca pleva în fața mea acest vânat. Va ploua cu morți… Va fi sânge până la zăbala calului. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!”. Vorbele lui Gore de la Cluj ar trebui, în mod normal, să alerteze autoritățile.

Cazier stufos

Gore are un cazier bogat şi este considerat unul dintre cei mai temuţi infractori din Cluj. S-a bătut cu mascaţii într-o discotecă din Oradea, a fost expulzat din Spania şi are zeci de plângeri penale de la femei care l-au acuzat de viol. Bărbatul  a intrat la puşcărie pentru tentativă de omor.

Marius David (38 de ani), sau Gore, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor ’90, fiind arestat, iar ulterior condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat împreună cu prietenii săi Sebastian Chira şi Mesi. Gore a fugit din România în 2001, având un rest de condamnare de executat, şi a ajuns în Palma de Majorca, Spania. Aici a avut un conflict cu un bucureştean, „un trădător”, cum l-a numit el, căruia i-a tăiat mâna cu o sabie. A stat mai bine de un an într-o închisoare spaniolă, însă a scăpat ieftin în raport cu fapta sa şi asta întrucât victima nu s-a mai prezentat în timpul procesului.


Comentarii Facebook