Interlopii se bat la Club Alegria, în Zorilor. Cum se leagă totul de SCUTUL NEGRU și ce face Poliția? - VIDEO

 

Lumea interlopă a Clujului este în fierbere, după ce mai multe grupări s-au înfruntat în ultima lună, ajungându-se la arestarea a 10 angajați ai firmei de pază Scutul Negru.

 

Totul se pare că a pornit de la o altercație în plină stradă, de la clubul de manele Alegria. din cartierul Zorilor. O grupare din Mănăștur a bătut în 7 iulie mai multe persoane în fața clubului, o persoană având nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. 

 

Poliția nu a intervenit atunci, considerând că nu este vorba despre ultraj contra bunelor moravuri, lucrurile escaladând până la arestarea a 10 angajați ai firmei Scutul Negru. Nici procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca nu au făcut mare lucru, ei având ca îndatoriri îndrumarea polițiștilor de la Investigații criminale pentru a ancheta infracțiunile cu violență.

 

În 7 iulie, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere ale clubului Alegria, unde își fac veacul și poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca, bătaia a fost condusă de interlopul Ionuţ Tripon, șeful unei grupări din Mănăștur. 

 

Tripon a bătut atunci trei tineri care ieșeau din club. Unul dintre ei, Alexandru Moldovan, a fost lovit cu piciorul în gură și s-a ales cu maxilarul rupt. Moldovan a primit 45 de zile de îngrijiri medicale în urma acestei altercații.

 

Ionuț Tripon și gașca lui s-au dus la UPU Cluj, pentru a vedea care este starea rănitului, iar acolo a fost bătut un prieten al victime, fostul boxer de performanță Alin Vlad. Acesta s-a refugiat la Instititul Inimii din Cluj Napoca, dar a fost lovit în fața spitalului, sub ochii pacienților. 

 

Alin Vlad este prieten apropiat al lui luptătorului K1, Răzvan Benche, care a fost arestat în cazul bătăii de la Janis Stuf. Unele surse spun că cei trei tineri bătuți la Janis au legătură cu gruparea lui Ionuț Tripon, aceasta fiind o răfuială cu multe ramificații.

 

Gruparea lui Ionuț Tripon a mai fost în vizorul poliției, în 2011, când a fost bătut un tânăr în Piața Avram Iancu. Atunci condamnarea a fost cu suspendare, pentru că Tripon și-a recunoscut fapta.

 

Batut cu bestialitate in centrul Clujului! Un tanar a fost calcat in picioare de patru agresori VIDEO EXCLUSIV

 

Știri de Cluj solicită implicarea ministrului de Interne, Radu Stroe, în cazurile de violență de la Cluj, ținând cont de faptul că forurile locale știau de aceste tensiuni din lumea interlopă și nu au acționat. Prefectul Clujului, Gheorghe Vușcan, reprezentantul Guvernului Ponta în teritoriu, a pierdut situația de sub control, nemaicontrolând activitatea IPJ Cluj.

Comentarii Facebook