Gheorgheniul, blocat de trafic, luni dimineața. Autobuzele erau goale - VIDEO FOTO


Cartierul Gheorgheni a fost blocat, luni dimineața, de traficul auto infernal. Culmea este ca mijloacele de transport în comun circulau aproape goale.

Pe Bulevardul Nicolae Titulescu sau pe Constantin Brâncuși s-a circulat bară la bară, pentru că foarte mulți oameni s-au speriat din nou de ploaie si au ales să mearga la serviciu cu autoturismele. Traficul mijloacelor de transport in comun a fost și el afectat, astfel ca pe Constantin Brâncuși o cursă până în Piața Cipariu în loc de 4 minute a durat 25 de minute. 

60652313-214B-4F95-8D41-EDC6E50A45A9.jpeg

Culmea este că troleibuzele care veneau din Gheorgheni erau aproape goale. Având linie dedicată, acestea ar trebui sa fie o prioritate pentru locuitorii acestui cartier, dar se pare ca nu sunt.

Nu este exclus ca tot traficul să fie de tranzit, iar în lipsa unei parcări unde oamenii să își lase autoturismele și să folosească mijloacele de transport în comun, șoferii perferă să stea în trafic, chiar dacă întârzie la destinație.

Administrația Boc a promis de ani buni parcări la intrările în oraș, dinspre Apahida și Florești, dar nimic nu s-a făcut concret.

CD4774A1-AC92-4222-BE0D-3A565732B9F1.jpeg

Comentarii Facebook