Miercuri 24 Aprilie

Floresti Fest 2022, un festival la nivel european! Au participat peste 25.000 de oameni: ”Floreștiul a scăpat de bâlciuri!” - VIDEO


Comuna Florești a fost răsfățată în acest weekend cu un festival care s-a întins pe trei zile, care a atras lumea ca un magnet. În total, peste 25.000 de oameni au asistat la concertele și evenimentele organizate în Parcul Poligon din Florești și în Luna de Sus. 

Pivariu, la Florești Fest: ”Sunt încântat de direcția în care ne îndreptăm”

Mă bucură Floreștiul de azi și sunt încântat de direcția în care ne îndreptăm. Se simte o schimbare. Avem din ce în ce mai multe evenimente la noi acasă și petrecem timp de calitate cu toții împreună, alături de familiile noastre.

Arta, cultura și-au dat mâna pentru crea Florești Fest și ne luăm revanșa pentru toată perioada de pandemie, care ne-a ținut departe de ceea ce iubim cu toții. Avem parteneriate culturale de succes. Avem un interes extraordinar al publicului florestean și asta ne obligă să mai facem astfel de evenimente. Vă promit că vor fi mai multe și mai diversificate, în proximitate”, a spus primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu. 

WhatsApp Image 2022-10-03 at 12.44.20.jpeg

Floreștenii s-au distrat de minune: ”Floreștiul a scăpat de bâlciuri!”

Oamenii prezenți au apreciat faptul că evenimentul din acest an s-a delimitat clar față de cele din anii trecuți. ”Floreștiul a scăpat de bâlciuri și ajunge pe harta festivalurilor de succes. Felicitări celor care au organizat totul”, a spus un participant. ”Copiii au avut evenimente pentru ei, tinerii concerte, de care s-au bucurat și adulții. Au fost și cântări de muzică populară, ceea ce ne-a mulțumit și pe noi”, a spus și o bunică, ieșită la festival în fiecare zi cu nepoții. 

Au fost și câteva rafale de ploaie, dar acest lucru nu a speriat pe nimeni. Vineri seara capul de afiș a fost artisul Mihail, sâmbătă a cântat trupa Vunk, iar duminică seara 3 Sud Est.

De-a lungul celor trei zile au fost organizate evenimente pentru cei mici, dar și o piață volantă. Promovarea tradițiilor și ajutorul dat producătorilor locali de legume și fructe este vital.

WhatsApp Image 2022-10-03 at 12.43.13 (7).jpeg

Finalul evenimentului a surprins pe toată lumea. A fost un foc de artificii care a făcut uitați anii de pandemie, când evenimentele nu au mai avut loc. 

WhatsApp Image 2022-10-03 at 12.45.29.jpeg

Spre deosebire de anii trecuți, Florești Fest 2022 a avut loc în două locații: în Parcul poligon din Florești și în Luna de Sus, pentru a putea participa cât mai mulți oameni.

WhatsApp Image 2022-10-03 at 12.48.01.jpeg

Comentarii Facebook