Doi polițiști locali din Cluj, „prinși în flagrant” la „operațiunea de umplere a burților”. Au pornit girofarurile cât timp și-au luat mâncare de la KFC


Doi polițiști locali din Cluj au fost surprinși la o „operațiunea de umplere a burților”! Aceștia au oprit neregulamentar mașina de serviciu în zona centrală pentru a merge să-și cumpere mâncare la pachet de la restaurantul de tip fast-food KFC, din centrul municipiului.

Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi „polițiști” ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea.”, a scris bărbatul care a surprins cele întâmplate și a publicat ulterior videoclipul pe o rețea de socializare. 

Bărbatul i-a filmat pe cei doi polițiști locali în timp ce se îndreptau, de la KFC din Centru, spre mașina de serviciu, lăsată cu girofarurile pornite.

------------

UPDATE

Primăria Cluj-Napoca: ”Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea”.

Sursa video: Twitter/Radu @Sawrad

Comentarii Facebook