Detalii șocante! Polițistul acuzat că s-a masturbat la Iulius Mall Cluj făcea asta și la Polus - FOTO


Subcomisar de poliție din Satu Mare, acuzat că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka, din Iulius Mall Cluj, ar fi făcut același lucru și la Bershka, în Vivo Cluj.

Unul dintre agenții de pază de la magazinul din Iulius Mall Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în 12 februarie și a declarat că subcomisarul din Satu Mare ar fi făcut asta și în trecut, dar a fost ”iertat” pentru că ar fi folosit legitimația de polițist. În plus, se știa că se masturbează și în magazinul din Vivo Cluj.

La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. 

După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a spus agentul de pază.

Acesta a spus că se știe că făcea același lucru și în Vivo Cluj, tot la același magazin, și, culmea, de fiecare dată în aceeași cabină.

Subcomisarul este acum cercetat de Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. În cursul săptămânii viitoare subcomisarul acuzat de practica ”onanismul” într-o cabina de probă va fi adus la magazin pentru reconstituire.

În data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00  a fost depistată o persoana de sex masculin, care practica "onanismul" într-o cabina de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din municipiul Cluj-Napoca.  Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de ”polițist”, avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul SCCO Satu Mare”, precizează Poliția.

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL ia apărarea polițist acuzat de ”onanism” și susține că acesta este nevinovat

Comentarii Facebook