Detalii ȘOCANTE de la accidentul de vineri dimineața de pe Autostrada Transilvania: A vrut să evite un bărbat aflat pe carosabil


Accidentul de vineri dimineața, de pe Autostrada Transilvania, a fost ghinion curat. Un bărbat aflat pe carosabil a apărut în fața unui șofer, care a vrut să îl evite, a reușit în primă fază cu costul unui accident, dar apoi tot l-a lovit în plin.

Persoana de pe carosabil conducea un ansamblul de vehicule și a oprit pe marginea autostrăzii. Acesta s-a dat jos din cabina TIR -ului, când a fost surprins de șoferul care circula regulamentar, dinspre Gilău spre Turda. 

În timp ce se deplasa pe autostrada A3, din direcția Gilău spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoană. În încercarea de a evita impactul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule. 

Ulterior a ricoșat și a lovit persoana aflată pe partea carosabilă. 

În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul şi un barbat de 44 de ani, din judetul Bihor, care se afla pe partea carosabilă. 

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Poliția Cluj.

Polițiștii care au fost la locul accidentului spun că pasagera din autoturism ar fi scăpat cu viață, dacă șoferul lovea pietonul din primul moment și nu încerca să îl evite. ”Este o chestiune morală. Dacă pietonul scăpa, totul ar fi meritat, dar așa acesta a murit și am mai avut o victimă și în autoturism”, a spus sursa citată.

Vezi AICI imagini VIDEO de la accident. 

Comentarii Facebook