Deputatul Steluța Cătăniciu și-a angajat fiul la București: La Cluj, Uioreanu bloca totul și cerea PLICURI

 

Deputatul Steluța Cătăniciu a fost întrebată, luni seara, la emisiunea specială Știri de Cluj LIVE dacă fiul ei vitreg lucrează ca și consilier la Electrica București, pe un salariu de 10.000 de lei pe lună.

 

Da este angajat la Electrica București în calitate de consilier”, a răspuns Cătăniciu, dar a adăugat că nu câștigă 10.000 de lei pe lună.

 

A fost o perioadă consilier la ministrul Muncii, doamna Mariana Câmpeanu, pentru că, din păcate, aici în Cluj nu i-am găsit un loc de muncă. A lucrat pe 2.000 de lei, pe jumătate de normă la domna Câmpeanu, pentru că în Cluj din cauza unui membru al PNL, cum a fost Horea Uioreanu, la care nu puteai deschide ușa decât cu plicul în mână, nu am putut să îi găsesc un loc de muncă. Eu ca membru al PNL nu i-am găsit de lucru băiatului meu decât pe jumătate de normă. Ăsta a fost motivul pentru care a plecat după câteva luni de zile pentru că nu și-a găsit loc de muncă”, a declarat Steluța Cătăniciu (Vezi AICI declarația la minutul 45.00).

 

Întrebată câți bani cerea Uioreanu pentru un loc de muncă, Steluța Cătăniciu a declarat că: ”Nu știu. Pot să vă spun ce spunea Matiș (directorul Rom Silva Cluj care a fost condamnat cu suspendare pentru că cerea mită de la pădurari pentru a nu-i demite) înainte de a fi arestat. Mie mi-a spus că nu îi mai face față lui Horea Uioreanu la ce cerințe avea. Mie nu mi-a cerut, dar nimeni din familia mea sau din echipa mea de campanie nu și-a găsit un loc muncă, cu 600 de lei, să intre într-un sistem. Mi-a spus că nu suntem în aceeași tabără. Sigur că și Marius Nicoară și-a rezolvat oamenii lui”.

Comentarii Facebook