Cluj - Un tânăr și-a dat foc într-o benzinărie de pe Calea Turzii. Sinucidere din dragoste - VIDEO

 

UPDATE 2

 

Tânărul care și-a dat foc în benzinăria Rompetrol de pe Calea Turzii avea 23 de ani și este din București. ”Acesta a venit de câteva zile la rude în Cluj-Napoca. A împrumutat mașina și a comis acest gest. A stropit cu furtunul în autoturism și apoi și-a dat foc în mașină”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

--------------- 

UPDATE 1

 

În jurul 15:15, s-a primit apelul la 112, potrivit căruia un autoturism a luat foc în benzinăria Rompetrol, de pe Calea Turzii. Șoferul a fost găsit decedat. În urma anchetei s-a stabilit că acesta a stropit cu benzină în mașină, după care și-a dat foc”, au precizat surse din cadrul anchetei. 

 

---------------- 

UPDATE

 

Conform Poliției Cluj o persoană a murit în urma incendiului. Un bărbat și-a dat foc și a murit, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Este vorba despre un gest sinucigaș făcut de un bărbat, care s-a stropit cu benzină și și-a dat foc.

 

Potrivit surselor Știri de Cluj ar fi vorba despre o sinucidere din dragoste. Tânărul de 23 de ani și-a turnat benzină în autoturism direct cu furtunul de la pompă, a urcat și și-a dat foc. 

 

Benzinăria putea exploda, șansa fiind spiritul civic al clujenilor care au sărit și au stins focul până la apariția pompierilor. 

 

 

------------------ 

Un autoturism a luat foc în benzinăria Rompetrol de pe Calea Turzii. 

 

Mai multe autospeciale ale ISU și ale poliției sunt în zonă și securizează perimetrul. 

 

Comentarii Facebook