UPDATE: Una dintre victime a murit/CLUJ: Un șofer a lovit două femei pe trecerea de pietoni FOTO

UPDATE

Potrivit oamenilor legii, femeia de 45 de ani a decedat la spital.

-----------------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc marți dimineață, pe raza comunei clujene Mihai Viteazu.

Din primele informații, în jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de  28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa  pe DN75, dinspre Câmpeni-Turda, pe raza comunei de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Astfel, le-a acroșat și accidentat grav pe cele două femei, de 45 și 47 de ani, din comuna Mihai Viteazu. 

De asemenea, în încercarea de a evita impactul, șoferul a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto ce se afla pe sensul opus.

O autospecială cu modul de descarcerare din cadrul ISU Cluj a fost alertată pentru a sprijini acordarea asistenței medicale de urgență ca urmare a accidentului.

Conform pompierilor, femeia de 45 de ani era stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SAJ și pompierii sosiți la locul accidentului. După circa 20 de minute, corpul femeii a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. 

Cea de-a doua femeie, prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.


Comentarii Facebook