Cluj: Scandal între taximetriști. Dispeceratul nou creat, ”The Good Cab”, este atacat/ UPDATE Poziția dispeceratului ”Good Cab”

 

UPDATE 

 

Autorizatia de Dispecerat eliberata de Primaria Cluj-Napoca cu numarul 15 din data de 24.07.2017 , prezentata mai jos, confera cadrul legal intocmirii de contracte de dispecerizare cu operatori autorizati incepand de la data eliberarii. Conform Legii 38/2003, dispeceratul incheie contracte de dispecerizare, care sunt confidentiale.Toti operatorii care au incheiat  sau vor incheia contracte de dispecerizare cu societatea noastra sunt in deplina legalitate si respecta cu strictete conditiile legii”, a precizat managerul ”The Good Cab”, Ioan Pugna. 

 

----------------------

Dispeceratul ”The Good Cab, creat de o mână de taximetriști care dețin propriile licențe, este contestat.

 

De cateva zile circula prin Cluj-Napoca masini colantate ca fiind masini de taxi si avand sediul dispeceratului pe strada Codrului 13. Am anexat poze. Dispeceratul se numeste "The Good Cab" si nu are autorizatie in acest sens. 

 

Practic este un dispecerat pirat si masinile fac transport ilegal de persoane, deoarece nu dispun de contract de dispecerizare valabil in conditiile legii.

 

Va rog sa dispuneti inchiderea/suspendarea activitatii dispeceratului pana la intrarea in legalitate si masinile(taxiuri) care fac transport de persoane in numele acestui dispecerat sa le fie suspendata/retrasa autorizatia taxi, conform legii”, a reclatat cineva pe portalul domnuleprimar.ro.

 

Dispeceratul reprezintă o amenințare pentru vechile dispecerate de taxi din Cluj-Napoca, deținute de patronii celor mai importante și vechi firme de taxi. Aceștia dețineau licențe și impuneau taximetriștilor care lucrau pentru ei să plătească sume uriașe și nejustificate pentru a putea lucra.

 

În plus, de curând i-au forțat să nu mai folosească aplicația Clever, care le furniza clienți. Teama era că taximetriștii nu vor mai avea nevoie de dispecerat, lucrând online pentru a găsi clienți.

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Pozitia oficiala a dispeceratului " Good Cab " 

 

Autorizatia de Dispecerat eliberata de Primaria Cluj-Napoca cu numarul 15 din data de 24.07.2017 , prezentata mai jos, confera cadrul legal intocmirii de contracte de dispecerizare cu operatori autorizati incepand de la data eliberarii. Conform Legii 38/2003, dispeceratul incheie contracte de dispecerizare, care sunt confidentiale.Toti operatorii care au incheiat  sau vor incheia contracte de dispecerizare cu societatea noastra sunt in deplina legalitate si respecta cu strictete conditiile legii. 

 

Cu deosebit respect, 

 manager Ioan Pugna

Comentarii Facebook