Cluj: Polițist de la Rutieră, acuzat că a bătut un clujean care îl filma / Polițistul spune că nu l-a agresat - VIDEO EXCLUSIV


UPDATE

Nu a fost nici o altercație acel cetățean are grave probleme psihice zic eu. Cum e sa stai liniștit in mașina cu doi copii mici și sa vina unu pe care nici nu-l cunoști sa se ia de tine și sa îți mai sperie și copii? Deci numai bolnav poți sa fii.

Într-adevăr trebuia să-l bat, dar nu pot sa fac asta în fata copiilor și a mamei mele. Iar din păcate știrea publicata de dumneavoastră nu este cea reală el mi-a agresat familia și a venit la mine, nu eu am mers la el ca doar nu-s nebun sa ma dau jos din mașină la oameni doar pentru simplu fapt ca îmi pozează mașina sau ce o fi vrut sa facă”, a declarat polițistul.

Nu-s nebun sa ma dau jos din mașină la oameni doar pentru simplu fapt ca îmi pozează mașina sau ce o fi vrut sa facă” imaginile arată cu totul altceva. Probabil domnul politist nu are ultimile testări psihologice la zi. Cat despre ”trebuia să îl bat”, după cum se vede pe imagini si din constatarea medicului legist, am fost agresat. Face afirmații în presa care nu pot fi probate ”mi-a speriat copii si familia” nu exclud si un proces civil cu el ca vad ca e si mincinos”, a comentat clujeanul care a reclamat agresiunea.

-------------------------------

Un polițist de la Rutieră, aflat în afara programului, și-a pierdut cumpătul și ar fi bătut un clujean care îl filma. 

R.P. s-a dat jos din autoturism și l-ar fi agresat pe clujeanul care a filmat totul. Acesta și-a scos certificat medico-legal și a făcut plângere la IPJ Cluj.

R.P. are gradul de agent șej adjunct, la Biroul Poliției Rutiere Cluj. Acesta a venit din Siubiu și a mai lucrat la RATUC, fiind încadrat în IPJ Cluj din sursă externă, conform unor surse.

WhatsApp Image 2019-10-09 at 14.10.32.jpeg

În 8 octombrie, în jurul orei 16.30, mă aflam pe strada Moților, pe partea cu Spitalul de Copii, în stația de autobus si filmam mașinile parcate neregulamentar. La un moment dat, dintr-un MBW alb cu nr de BN a început un domn să gesticuleze si sa înjure. M-am apropiat de masina să văd ce are de spus moment în care s-au dat jos și a devenit agresiv, lovindu-ma in zona urechii stângi si in zona coastelor reușind să îmi dea și peste telefon crapandu-mi ecranul, în tot acest timp eu îi explicam ca sunt pe domeniul public si pot filma cât vreau.

După ce am arătat imaginile unor prieteni acestia mi-au spus ca e politist la Rutieră în Cluj. În consecință ii voi face plângere penala”, ne-a relatat Andrei.

Comentarii Facebook