Cluj: A fost solicitat elicopterul SMURD de la Jibou! Persoană cu PICIOARELE STRIVITE sub un tractor forestier - FOTO


Pompierii clujeni se deplasează în aceste momente în zona Pârâul Porcului din Comuna Mărișel. Potrivit primelor informații, o persoană este prinsă sub un tractor articulat forestier. La fața locului merg două autospeciale, iar zona este greu accesibilă.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca se deplasează în aceste momente în zona Pârâul Porcului din Comuna Mărișel, unde s-a petrecut un accident forestier. Din primele informații, o persoană este prinsă sub un tractor articulat forestier. La fața locului merg două autospeciale, iar zona este greu accesibilă. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Jibou”, anunță ISU Cluj.

Victima nu era încarcerată, fiind preluată de către salvatori. Bărbatul este conștient și cooperant, iar la o primă evaluare are membrele inferioare fracturate. La misiune suntem sprijiniți de către Salvamont și CERT.”, potrivit ISU Cluj

Bărbatul va fi transportat cu o ambulanță către elicopterul, care va ateriza lângă hidrocentrala din Mărișel. La fața locului sunt două autospeciale de la Detașamentul 2, un echipaj SMURD și unul SAJ. La misiune iau parte și cei de la Salvamont, respectiv CERT.

Update

Bărbatul de 38 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Acesta a fost semiconștient, suferind fracturi la nivelul membrelor inferioare și la nivelul membrului superior drept.

isu .jpeg



Comentarii Facebook