Cine e șoferul care a produs HAOS pe Horea și a fugit de poliție - VIDEO


UPDATE (luni, 10.02.2020, ora 22.00)

Șoferul se numește Serghei Arapu și a fost arestat pentru 29 de zile de judecătorii clujeni.

A fost arestat pentru 29 de zile moldoveanul de 21 de ani care a făcut accidentul mortal pe Horea - FOTO

---------------------------------

UPDATE (luni, 10.02.2020, ora 11.00)

Situația răniților din autoturismul care circula regulamentar (n.red. părinții tânărului care a murit):

”Pacient, în vârstă de 47 de ani – diagnostic: STEMI infero-posterior. Luxație sold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. Accident rutier. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie.

Pacientă, în vârstă de 50 de ani – diagnostic: Politraumatism prin accident rutier.TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutiva cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreapta. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng.Fractură diafiză humerală stânga cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI I. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi”.

Răniții din autoturismul vinovat:

Șoferul care a fugit - ”Pacient, în vârstă de 21 de ani – diagnostic: TCC minor grad 0. Escoriații frontale. Contuzie radiocarpiană stângă. Contuzie toracică. Accident rutier.

Pasagerul care a fugit: Pacient, în vârstă de 20 de ani – diagnostic: TCC minor grad 0. Traumatism toracic. Traumatism mâna stângă cu fractură cominutiva metacarp ll.Traumatism picior drept. Fractură haluce drept. În prezent, este internată în Clinica de Ortopedie”.

----------------------

UPDATE (21.00)

Persoana care a decedat are 21 de ani. Tatăl acestuia conducea mașina, iar mama victimei se afla pe scaunul din spate.

------------

UPDATE (20.30)

ISU Cluj anunță că din mașină care circula regulamentar a murit pasagerul dreapta. "Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 21 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani", anunță ISU Cluj.

-------

Un șofer din Republica Moldova a provocat un accident grav pe strada Horea, duminică seara. Acesta a fugit alaturi de un pasager din mașină condusă de el, pe strada Emil Racoviță, și a intrat într-o casă.

A fost o coliziune între doua autoturisme. In urma impactului, conducatorul auto care ar fi provocat accidentul (21 ani, din Republica Moldova) a fugit. A fost prins in scurt timp de politisti pe strada Racovita. A fost testat: 0,35 mg/l alcool pur un aerul expirat.

Tanarul in varsta de 21 de ani, conducea autoturismul dinspre Gară înspre centru, pe strada Horea. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus. Conducătorul autoturismului care circula regulamentar și doi pasageri din acelasi autoturism (n.red unul dintre ei a decedat) au primit îngrijiri de specialitate. Imediat după impact, șoferul care ar fi provocat accidentul, împreună cu pasagerul au fugit de la fața locului, fiind depistați de polițiști pe strada Racoviță.

Autoturismul condus de tanarul de 21 de ani a luat foc, necesitand interventia pompierilor.

Comentarii Facebook