Caz ULUITOR în Florești! Un șofer a intrat în gardul unei case, iar poliția a PLASAT accidentul pe o altă stradă, la câțiva kilometri

 

O familie din Florești trăiește un adevărat coșmar din cauza polițiștilor, care au gafat incredibil. Gardul casei familiei Crișan a fost distrus de un șofer, dar poliția a trecut în procesul verbal că accidentul s-a produs pe o altă stradă. 

 

Este vorba despre un accident din noaptea de 10 spre 11 mai, când un șofer a intrat cu mașina în gardul casei familiei Crișan, proprietarii fiind plecați într-o vizită în Prahova. ”Am găsit gardul, poarta demolate, instalația de gaze, atât în interior și exteriorul proprietății noastre. În ziua când ne întorceam acasă, vecina de la nr. 37 ne-a anunțat telefonic că s-a întâmplat un eveniment urât la noi acasă, că a fost poliția, descarcerarea, pompierii, că cineva a intrat cu viteză mare în gardul și poarta noastră”, a scris Mirela Crișan în plângerea adresată șefului IPJ Cluj.

 

Când cei din familia Crișan au ajuns acasă ancheta fusese deja terminată, dar nimeni de la Poliția Florești nu i-a contactat. ”Ne-am deplasat la secția de Poliție Florești unde doi agenți de poliție ne-au refuzat să ne înmâneze copii ale procesului verbal, ale persoanei care a produs accidentul, informații samd., invitându-ne să venim la ora 22.00, când vine colegul care știe de caz”, se mai arată în plângerea adresată șeful IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean. 

 

Accidentul a fost provocat de Silviu Ilie Covaci, care a și fugit de la locul incidentului. Familia Crișan a depus la Poliția Florești o cerere redactată de un avocat. Numai așa au primit date despre cel care a provocat accidentul. 

 

Poliția și pompierii au realizat fotografii pe proprietatea familiei Crișan, dar aceste poze nu le-au fost arătate și nici nu apar în dosarul de cercetare penală, se mai arată în plângere. 

 

Lovitura de teatru a venit după ce soții Crișan au citit în detaliu procesul verbal al accidentului. ”Procesul verbal constată un eveniment care a avut loc pe strada CETĂȚII nr. 37, Florești, și nu la domiciliul nostru, strada Tăuțiului nr 37, Florești. adresa specificată în procesul poliției fiind în partea opusă a localității. În aceste condiții, noi fiind obligați să începem să facem o investigație să aflăm cine și ce poliție a fost prezentă al evenimentul anunțat prin 112. 

 

În data 12 mai am luat la pas și am solicitat procese verbale de la EON Gaz, care să ateste locul și intervenția efectuată. Apoi ne-am prezentat la ISU solicitând copie după procesul verbal întocmit de către dânșii. Ne-au spus că au fost prezenți la accident cei de la secția 6 rurală Florești.

 

Noi suntem puși în imposibilitatea de a accesa poliția de asigurare pentru că agentul care a întormit procesul verbal este agenta Ungurean, care nu a fost prezentă la locul accidentului.

 

Mai menționăm că agentul Cighir Bogdan, care a fost în noaptea de 10 - 11 mai la locul accidentului și a făcut cercetarea, semnătura lui apare pe procesul verbal ISU, a mai fost implicat la instrumentarea unui alt accident rutier produs nouă, când un autoturism cu ITP expirat ne-a accidentat din spate și el a dat proces verbal cu aviz de reparație. Atunci a fost sancționat de domnul Păcurar”, se mai arată în plângere.

 

Familia Crișan susține că tot cazul a fost ”regizat” de polițiștii din Florești pentru a se răzbuna.

 

Accidentul a fost filmat cu o cameră de supraveghere aflată la o casă învecinată. (N.red. Aparatul care a inregistrat nu avea data setată corespunzator, din acest motiv apare data de 22.02 pe imagini, susține Mirela Crișan)

-----------------------

UPDATE

 

IPJ Cluj aunță că la realizarea procesului verbal al accidentului s-a produs o eroare, fiind trecută o altă adresă la casă.

 

S-a întocmit un proces verbal de remediere a erorilor materiale, conform prevederilor codului de procedură penală”, anunță biroul de presă al IPJ Cluj.

 

Comentarii Facebook