Caz HALUCINANT în Cluj! Un asiatic, văzut cu un pisic mort agățat de rucsac, „pentru mâncat”. Poliția animalelor ridică din umeri


O clujeancă a relatat un caz halucinant pe un grup de protecție a animalelor. Tatăl său a văzut cum un asiatic „avea agățat de un rucsac un pisic mort”, pe care l-ar fi omorât pentru a-l mânca. Poliția animalelor nu face nimic, sub pretextul că deși există mai multe reclamații de acest tip în zona Baciu, nu pot identifica asiaticii căci „toți arată la fel”. 

LE: răspunsul celor de la Poliția animalelor, la telefon, e ca ei știu de cazurile astea, sunt mai multe raportate, dar nu ii pot identifica pentru ca oricum toti asiaticii arata la fel si ca intr-un final vor trebui sa se adapteze totusi la legile din Romania. Daca vrem, putem depune o sesizare scrisa, dar sa stim ca va fi cam greu de identificat (un fel de imposibil, nu ne batem capul cu asta). 

Atentie pe zona Baciu, tineti-va animalele in casa! Azi dimineata in zona Panemar tatal meu a vazut un asiatic ce avea agatat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atarnat de picioarele din spate, inca mai curgea sange din el si mergea inspre Baciu. Era in coloana, a strigat din masina la el, iar asiaticul radea si ii facea semne ca e pentru mancat. 

Incercam sa aflam daca sunt camere de supraveghere la Panemar, va fi sesizata politia si speram sa il identifice si sa plateasca penal idiotul. 

Cei care va lasati pe afara pisicile sau cainii va rog aveti grija de ei, ca sunt tot mai multi asiatici in Cluj si pentru ei e normal sa ii manance. Din pacate cred ca multi amarati ai strazii pica victimele lor si cu siguranta vor prinde tot ce pot, deci si cei lasati la plimbare afara nesupravegheati sunt in pericol. Partea si mai proasta e ca oamenii de pe strada se uitau mirati la el, dar nimeni nu a facut nimic…”, scrie Beatrice Tobias în grupul de Facebook „Protecția Animalelor Cluj”. 

-------------------------

UPDATE

IPJ Cluj: În cursul zilei de azi, 3 iunie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, pe strada Calea Baciului, din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de o altă naționalitate, care ar fi avut agățat asupra rucsacului un exemplar felin ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil animalul fiind decedat.

În baza sesizării, polițiștii au demarat o anchetă, în vederea stabilirii tuturor aspectelor reclamate, identificării persoanei în cauză, urmând ca odată cu clarificarea tuturor circumstanțelor să fie dispuse măsurile legale.

Comentarii Facebook