Casierița CTP Cluj-Napoca, acuzată că ”palmează” banii când dă restul - VIDEO / Reacția lui Liviu Neag e DURĂ


Un clujean să plânge de faptul că o casieriță a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, de la stația Agronomia, de pe strada Moților,”palmează” banii când dă restul la bilete și își mai trage câte o monedă.

Bărbatul spune că respectiva casieriță ține în mână suma corectă de bani care trebuie să o dea rest, însă când pune banii în palma clientului o parte din ei lipsește.

Drept dovadă, clujeanul păgubit a filmat incidentul pentru a arăta cum acționează femeia.

Aşa dă rest doamna Corina, doamna de la casa de bilete din stația Agronomia. NU doar cu mine si NU doar cu suma aşa mică, din păcate am pățit-o şi cu o sumă mai mare. Vă rog să dați share la acest clip, ca să vadă tot Clujul, ce oameni angajează CTP. NU e vorba de bani, e vorba de respect. Priviti cu ATENTIE cat rest tine in palma, si cat "arunca" in palma mea”, se plânge clujeanul.

-------------------

UPDATE

 

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca nu tolerează comportamentul abuziv din partea agajatilor. Referitor la incidentul reflectat în presa locală, prin decizia directorului generel, a fost înființată o comisie de cercetare disciplinară a încasatoarei de bilete în cauză. Această comisie va face public atât rezultatul cercetărilor, cât si măsurile aplicate”, precizează Serviciul de Exploatare Siguranța Circulației din cadrul CTP Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook