Bombardiera blondă din Cluj e letală! Cere bani de la bărbații naivi pe Facebook. Lista victimelor e LUNGĂ - FOTO


Tânăra care a fost demascată de internauți pentru că dă țepe online are zeci de ”victime” la activ. Diana P., originară din Câmpia Turzii, dar stabilită la Cluj-Napoca, pare a fi o adevărată vânătoare de fraieri. 

Poliția s-a sesizat în acest caz și s-au demarat cercetări, fiind suspiciuni de înșelătorie. După izbucnirea scandalului, frumoasa blondă și-a înschis contul de Facebook, cu toate că a spus că i-a fost spart de hackeri, care se folosesc de luni bune de identitatea ei. Aceasta se jură că nu ea este cea care înșeală oamenii. 

Știri de Cluj a scris AICI despre primele două ”victime”, dar acum sunt mult mai multe.

Frumoasa blondă abordează aproape numai bărbați pe Facebook

În 9 februarie, un turdean înșelat a demascat cazul și l-a prezentat public pe un grup din Turda. Diana operează foarte simplu. Scrie tuturor persoanelor de pe Facebook, în special bărbaților, și le cere să o ajute cu bani pentru că este blocată în Aeroport, și nu are bani pentru diverse marunțișuri, cum ar fi bagajul. Pe Mihai, din Turda l-a prostit de 200 de lei. După ce a luat banii nu i-a mai scris. 

Aveți mare grija la ea!! Tepara, escroaca!! La ora 5 dimineața, îmi trimite mesaj dacă pot sa o ajut cu suma de 200 lei deoarece este în aeroport și trebuie sa ajungă in tara pentru inmormantarea bunicii ei,ea rămânând fără bani. I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promitand ca îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în țară, apoi a spus ca nu s-au virat banii, ca ea nu a primit nimic.  Transferul a fost făcut, am umblat și pe la banca cu extrase de cont, iar banii au fost virati către ea, așadar este o escroaca. 200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2000 pe zi. Sper ca nu a mai picat nimeni în plasa, iar cu ocazia asta o fac faimoasa, sa o cunoască toata lumea, ce fel de fata buna e. Rușine sa îi fie și de educația pe care a primit-o de la părinți. Așa sa ii ajute Dumnezeu. Aveți grija oameni buni cu astfel de specimene!!!”, a relatat Mihai, pe un grup din Turda.

După postarea cazului, au curs cu reclamații de la alți oameni înșelați 

Postarea tânărului furios a scos la lumină alte victime ale frumoasei blonde, Diana P. Chiar dacă ea susține că i-a fost spart contul, este suspect că acest ”hack” s-a produs de aproape un an și ea nu a făcut nimic în acest sens. Alin, un alt om înșelat, care i-a dat 300 de lei, susține că sora blondinei este implicată și ea. 

page.jpg

Alte mărturii despre cariera acestei tinere sunt chiar amnuzante. Unii cred că tânăra este de mult în Dubai și numără banii colectați foarte ușor. 

11.jpg

Diana P. a folosit foarte des metoda ”Bagajul blocat în Aeroport”, probabil pentru a arăta că este o urgență. Așa ”victima” nu avea timp să se dezmeticească.

page12.jpg

Și eu mi-am luat țeapă de 300 lei, dar na, invațătură de minte. Totusi sper sa nu mai ia si altii. Da! Am crezut ca sunt singurul ce o luat țeapă. Nici nu mi-am batut capu sincer, banii respectivi nu se mai recupereaza.

Si mai sunt destui țepuiți din zona Turda/Campia Turzii. Sora ei e complicele ei, pe cardu lu' sor-sa am trimis banii”, ne-a mai spus un alt păgubit.

Nu toți au căzut în plasa întinsă. Mai jos sunt câteva exemple.

page44.jpg

page.jpg

Un tânăr din Cluj a ajuns în topuri mondiale pentru fotografia de nuntă! Vezi ce fotografii l-au propulsat în ierarhia mondială - FOTO

Comentarii Facebook