Veste bună! Poetul clujean dispărut în mod misterios a fost găsit


Bărbatul în vârstă de 60 de ani, dispărut ieri dimineață din comuna Bobalna, a fost găsit. Alexandru Cristea a fost căutat atât ieri cât și astăzi, de zeci de polițiști, jandarmi și voluntari, pe toate câmpurile și dealurile de pe raza comunei Bobâlna. În cele din urma, a fost găsit astăzi, în localitatea Pruni, la câțiva kilometri distanța de locuința lui.

Bărbatul a fost internat în trecut

În ultimul an, poetul a stat mai mult internat în spital, suferind de unele afecțiuni care uneori îi afectau raționalitatea. Zilele trecute a fost externat și nu peste mult timp urma să meargă la un nou control. Ieri dimineață, însă, a dispărut. Ultima dată a fost văzut mergând pe lângă un pârâu, prin spatele casei, îndreptându-se spre câmpurile din comună, relatează dejeanul.ro

În această dimineață, zeci de polițiști, jandarmi, voluntari dar și specialiști cu un câine de urmărire au venit în comuna Bobâlna pentru a continua căutările, iar în cele din urmă l-au găsit în localitatea Pruni.

Din primele date, acesta este teafăr, având răni superficiale din cauza mersului prin pădure, și este slăbit. De asemenea, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Dej.


Comentarii Facebook