Avocata care a parcat pe locul pentru cei cu handicap se apără. Tatăl ei are certificat de handicap

 

Avocata Bianca Perța, cea care a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap și a refuzat să plece, susține că tatăl ei are certificat de handicap. 

 

Perța susține că a parcat mașina și s-a dus la biserica de pe Bulevardul Eroilor, pentru a-i duce insulină. 

 

Autoturismul nu are însemne pentru că tatăl femeii nu ar dori să fie compătimit pentru problemele sale. 

 

Cu privire la situatiile aparute in presa in ultima perioada, la adresa mea, consider ca o obligatie legala si morala acest drept la replica, avand in vedere modalitatea injusta si dezechilibrata prin care s-a  inteles a se prezenta situatia in presa si online, mai exact s-a trecut dincolo de persoana mea, denigrandu-mi-se familia (copilul minor, sotul, parintii). De aceea consider ca ar fi necesare urmatoarele clarificari:

 

Referitor la discutia cu dl. Mircea Bravo intr-adevar modul in care m-am exprimat la acel moment nu a fost cel mai fericit, de aceea imi cer scuze de la comunitatea persoanelor cu dizabilitati, impresia data de film si postari fiind ca nu-mi pasa de ele. Sub nici o forma nu poate fi vorba de asa ceva, tinand cont ca stiu (din experienta proprie) care sunt greutatile pe care astfel de persoane trebuie sa le infrunte zi de zi”, a afirmat avocata, conform Clujust.ro.

 

”Autoturismul CJ-01-TOY , pe care l-am parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilitati, apartine tatalui meu, care detine certificat de handicap permanent, grad accentuat din anul 2008, toate actele/dovezile in acest sens putand fi puse la dispozitia organelor abilitate”, a precizat avocata.

 

Acesta susține că fața copilului ei nu a fost blurată în clipul postat de Mircea Bravo, astfel că se va adresa instanței. 

 

O avocată din Cluj, șoția unui ȘEF de la Orange, a SFIDAT după ce a parcat pe locul de handicap: ”Așa și...”

 

Comentarii Facebook