Accident pe Calea Turzii cu trei mașini implicate - VIDEO cu momentul impactului


UPDATE

Poliția Cluj anunță cum s-a produs accidentul de pe Calea Turzii: O tânără de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, la intersecția cu Strada Brașov, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Oncești, județul Maramureș. Acesta, la rândul său, a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Hațeg, județul Hunedoara, autoturism care a lovit și avariat ulterior o conductă de gaz. A fost rănit ușor conducătorul auto de 35 de ani.

-------------------

Un accident de circulație s-a produs joi seara, pe Calea Turzii. 

Conform primelor informații, în acest accident sunt implicate trei autoturisme. Una dintre mașini a lovit o conductă de gaz.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 20.40, anunță ISU Cluj.

Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie de cca 40 de ani au fost consultați și transportați la spital de către echipajele medicale, se pare din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare.

Video: Info Trafic jud. Cluj

WhatsApp Image 2019-12-05 at 21.33.03.jpegWhatsApp Image 2019-12-05 at 21.33.01.jpeg

Comentarii Facebook