FOTO/VIDEO. Accident MORTAL pe DN 1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului! O femeie și-a pierdut viața în urma impactului violent


ISU Cluj intervine în aceste momente la un accident rutier grav, petrecut pe DN 1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. Din primele informații, un bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, în timp ce pompierii lucrează pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani.

r2.jpeg

Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. În accident sunt implicate un autocamion și un autoturism, iar pompierii lucrează pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani. Un alt bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Se deplasează în sprijin echipajul SMURD de terapie intensivă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și încă o ambulanță SMURD de la Garda Aghireșu. La misiune mai iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare.”, anunță ISU Cluj. 

----------------------

Update

Femeia a fost extrasă din autoturismul puternic avariat. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar medicul de la SAJ a declarat decesul acesteia.”, potrivit ISU Cluj.

În jurul orei 13.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 1, km 521+150m, în afara localității Izvoru Crișului.

Din primele cercetări s-a constatat faptul că o conducătoare auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă).

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea bărbatului aflat la volanul camionului, în vârstă de 37 de ani, din județul Harghita.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Momentan traficul a fost reluat pe un sens. În urma impactului dintre autovehicule, camionul a părăsit partea carosabilă.”, anunță IPJ Cluj.

FOTO: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

p1.jpeg

p2.jpeg

Comentarii Facebook