Accident în Florești, cauzat de un șofer RUPT de beat la volan. Vinovatul a fost reținut de polițiști


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr care s-a urcat beat la volan, apoi a cauzat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Stăuceni, județul Botoșani, care a condus un autoturism pe raza localității Florești și care a fost implicat într-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale”, informează oamenii legii.

Existând suspiciunea că tânărul s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, în urma testării rezultând o concentrație de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, cel în cauză a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook