UPDATE Accident între două mașini la intrare în Gilău. Două persoane au fost rănite FOTO

UDPATE


Conform IPJ Cluj, în data de 18 noiembrie, un barbat de 25 ani, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre comuna Floresti către comuna Gilau, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers spre dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism oprit pe acostamentul consolidat. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în conducătorul auto de 28 ani care se afla pe carosabil în fața autoturismului, cu capota vehiculului ridicată. 

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea pasagerului dreapta fața din autoturismului aflat pe acostament, în varsta de 28 de ani, dar și a conducătorului auto aflat în fata autoturismului, care de asemenea se afla pe acostament.

-------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc luni dimineață la ieșire din Florești.

Un bărbat de 25 ani a condus o autoutilitară dinspre Florești spre Gilau și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre dreapta, lovind un autoturism oprit pe acostamentul consolidat.

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat în conducătorul auto de 28 ani, care se afla pe carosabil în fata autoturismului cu capota vehiculului ridicată.

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea pasagerului dreapta fata din autoturismul oprit și a conducătorului auto, aflat în fața autoturismului de pe partea carosabilă.

FOTO: Facebook - Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook