Accident feroviar în Huedin. Un tren a lovit in plin o dubă. Doi romi au murit în accident- FOTO / VIDEO EXCLUSIV


Un accident feroviar a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 9.00, pe strada Cetatea Veche din Huedin. Un tren a lovit o dubiță în care se aflau două persoane.

Conform surselor Știri de Cluj, Alin Fărcaș a murit în acest accident, iar alta este grav rănită. ”În accident este implicat un localnic, de etnie romă, care făcea transport cu o dubiță. Pasagerul a decedat, iar șoferul a suferit răni grave, fiind dus la spital”, a declarat unul dintre polițiștii care a intervenit la acest caz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (10.24)

 

Și șoferul care conducea duba a murit după ce a fost transportat la Spitalul din Huedin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (10.30) 

 

Duba în care se aflau cei doi romi venea din colonia de țigani din Huedin și se îndrepta spre centrul orașului. Mașina era înmatriculată în Irlanda, dar identitatea celor două persoane care se aflau în dubiță nu este cunoscută.

 

Conform polițiștilor, șoferul Petru Rostaș nu s-a asigurat la trecerea liniei de cale ferată și a forțat. ”La ieșire din colonia de țigani este un drum drept de țară și cel mai probabil a vrut să treacă înaintea trenului. Este imposibil să nu-l fi auzit. Primul a murit pasagerul din stânga, fiind o mașină cu volan pe dreapta. Șoferul a murit la spital”, a mai declarat un polițist.

 

Oamenii legii încearcă acum să afle identitatea celor doi decedați și verifică plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului. În zona Huedin sunt sute de mașini înmatriculate în Occident, iar polițiștii fac frecvent controale pentru a vedea dacă acestea circulă cu numere false.

 

Vezi AICI cum arată locomotiva implicată în accident.

 

 

 

 


Comentarii Facebook