Vasile Dâncu provocat să candideze la Primăria Cluj-Napoca: A sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc / UPDATE: Nu mă interesează!


Deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, cel mai dur critic al primarului Emil Boc din tabăra social democrată din ultimii 4 ani, salută numirea în funcția de președinte interimar al Consiliului Național al PSD, dar îi cere și să își asume o luptă directă cu Emil Boc la funcția de primar al Clujului.

Ieri, PSD Cluj a mai pierdut o luptă cu centrul, statutul, dar și cu generația UTC Cluj care a căpușat organizația douăzeci de ani, exceptând perioada iulie 2016 - septembrie 2019.

Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale.

S-a pierdut o luptă dar nu și războiul :)

Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară și o speranță pentru organizație, candidatura dlui. Vasile Dâncu la primăria Cluj-Napoca. Sunt convins că toată organizația ar susține această candidatură, mai ales acum când a fost încărcat politic și simbolic cu responsabilitatea Consiliului Național al PSD. A sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate”, a comentat deputatul Horia Nasra numirea în funcția de președinte al PSD Cluj a lui Alexandru Cordoș, fost dsenator PSD plecat din partid după ce soția lui a fost prinsă de DNA luând mită pentru a angaja infirmiere, asistente și portari la Spitalul Clinic Județean Cluj.

Toată familia Cordoș, Alexandru Cordoș, fiica Alexandra și soția au fost acuzați atunci. Ultima și-a recunoscut vina și a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Cazul lui Alexdandru Cordoș și a fiicei acestuia a fost disjuns și până la urmă acuzațiile împotriva lor s-au retras pentru că ”nu s-a putut proba în mod cert că inculpatul Cordoş Alexandru a ajutat-o în orice mod (sprijin material sau moral) pe Cordoş Mihaiela Lucia să comită cele două fapte de trafic de influenţă reţinute în sarcina acesteia”, spun procurorii DNA.

Profesorul Vasile Dâncu a spus pentru Știri de Cluj că: ”Nu ma intereseaza. Provocările mele sunt cele pe care mi le stabilesc singur”.

Comentarii Facebook