PNL plătește sponsorizare pe Facebook, în care ATACĂ USR, dar Cîțu susține că negociază serios / UPDATE: PNL a alocat 15.000 de lei


PNL susține în declarații că poartă negocieri cu USR pentru a forma din nou o coaliții, dar vineri, 5 noiembrie, sponsoriza pe Facebook o postare prin care îi desființează. 

USR+ sabotează cu bună știință dezvoltarea României.

Rupți de nevoile țării și ale oamenilor, liderii USR+ s-au opus Programului Anghel Saligny cu înverșunare, mergând până la distrugerea coaliției și căderea guvernului. 

Până unde merge ipocrizia? Cei câțiva primari USR+ din țară, se reped să ceară banii pentru dezvoltare, ignorând sloganurile populiste ale conducerii USR+. 

Actuala criză politică a fost declanșată de refuzul ministrului USR+ Stelian Ion de a semna planul Anghel Saligny, care fusese aprobat legal, în sedința de guvern”, se arată în postarea plătită de PNL.


Untitled.jpg

Stiri de Cluj a identificat reclama plătită de PNL, în librăria de pe Facebook. Partidul Național Liberal, prin firma Future Innovation SRL, a declanșat relama de mai jos, în 30 octombrie. Aceasta este activă și în acest moment (sâmbătă, 6 noiembrie). PNL a alocat o sumă uriașă pentru această sponsorizare, între 10.000 și 15.000 de lei, pentru a ajunge la circa un milion de oameni. 

Fără titlu.jpg

Spre exemplu, pentru sponsorizarea participării lui Klaus Iohannis  la Summitul liderilor mondiali din cadrul Conferinţei ONU privind Schimbările Climatice (COP26), PNL a alocat numai 4 K RON - 4,5 K RON (reclama este activă și acum).

Se pare că distrugerea imaginii USR este mai importantă.

PNL apelează din greu la sponsorizări pe Facebook. Spre exemplu, în perioada 15 apr. 2019 - 3 nov. 2021, Partidul Național Liberal a achitat suma de 3.272.462 lei, pentru a se lăuda pe Facebook.

33.png

Print screen - urile sunt și în galeria foto!

Comentarii Facebook