Joi 24 Septembrie

PMP Cluj acuză PSD de încălcarea legii electorale: Am sesizat autoritățile competente FOTO (P)


Partidul Mișcarea Populară acuză PSD Cluj de încălcarea legii electorale și susțin că social-democrații le-au mutat afișul de pe un panou electoral.

Partidele au început să se bată pe locurile de afișare pe panourile electorale. Partidul Social Democrat a crezut că i se cuvine locul 1 pe panourile electorale așa că a mutat afișul deja pus pe panou de către Partidul Mișcarea Populară Cluj și l-a înlocuit cu afișul candidatului de la PSD, deși PMP Cluj ocupase locurile cu numărul 1 în municipiul Cluj-Napoca.

Se pare că obiceiurile vechi nu dispar din PSD și pentru puterea trandafirului roșu, membrii PSD încalcă legea, în continuare”, transmit reprezentanții PMP Cluj.

Conform Legii 115 pe 2015, art. 79, partidele politice nu au voie să intervină asupra afișelor electorale deținute de către competitori, nu au voie să facă înlocuiri sau să întreprindă orice altă activitate care să împiedice folosirea acestora de către alt partid.

Fapta Partidului Social Democrat de a înlocui afișele electorale s-a repetat la mai multe locații de pe raza municipiului Cluj-Napoca unde membrii PSD au scos afișele Partidului Mișcarea Populară și le-au înlocuit cu afișele candidatului PSD”, mai spun cei de la PMP.

În urma acestor acțiuni, Partidul Mișcarea Populară a făcut sesizare autorităților competente pentru a se regla excesul de zel al Partidului Social Democrat. Conform celor de la PMP, deși pe panourile electorale au afișat și alte partide de la începerea campaniei, Partidul Social Democrat a fost singurul care a înlocuit afișele Partidului Mișcarea Populară Cluj în mod ilegal.

Material electoral realizat de SC DHC MEDIA NET SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Cluj   CUI: 21200020


Comentarii Facebook