Miercuri 24 Aprilie

PDL Cluj: Nicoara a fost ABSENT de la dezbatere si este MINCINOS!


Marius Nicoara este atacat dur de reprezentantii PDL Cluj, dupa ce dezbaterea de joi seara dintre Emil Boc si candidatul USL a esuat.

"Candidatul PSD a fugit toata campania de Emil Boc. El nu a vrut dezbaterea, pentru ca nu are solutii, ci doar povesti pe care nici el si nici echipa lui nu le cred. Acum minte, la fel cum a facut toata campania; aceasta este singura lui promisiune pentru clujeni: ne va minti, insela, fura ca pana acum. si va intarzia... atat stie si poate Marius Nicoara. Precum a facut mereu si la Senat, Nicoara a fost ABSENT!!!

Minte si acum, cum a mintit si in privinta listei sale de "sustinatori”, oameni pe care nici nu i-a intrebat. Un exemplu in acest sens este rectorul USAMV, prof. univ. dr. Doru Pamfil, care a negat ca ar fi semnat o astfel de scrisoare de sustinere.

DACA ERA UN OM SERIOS, VENEA LA ORA STABILITa.

Marius Nicoara minte! Nu a venit la ora programata pentru dezbatere si a intrat in cladire doar dupa ce candidatul PDL a acceptat sa participe la o emisiune TV, vazand ca Marius Nicoara nu a onorat invitatia la dezbatere. Fotografiile alaturate dovedesc acest lucru.

Dupa ce a fugit toata campania electorala de Emil Boc, ascuzandu-se cu disperare de candidatul PDL, aseara i-a jignit pe clujeni aparand – ca un adevarat boier USL ce este – numai dupa ce s-a asigurat ca niciun candidat nu se afla la locul propus pentru dezbatere.

Domnului Nicoara i s-a urcat la cap functia publica si crede ca are dreptul de a intarzia oricat doreste.

Nici macar nu a trimis pe cineva pentru a anunta ca intarzie.
Nimeni nu are obligatia de a-l astepta.

De ce nu a vrut sa vina? Pentru ca nu are nimic de spus in afara de minciuni si lozinci. De ce minte? Pentru ca asta face USL, de obicei!

Emil Boc a INITIAT acea dezbatere si a fost PREZENT la Casa de Cultura a Studentilor fix la ora propusa.  Marius Nicoara a fost ABSENT, iar acum minte pentru a dezinforma cetatenii – care asteptau sa vada o dezbatere serioasa, pe marginea solutiilor candidatilor pentru Cluj.

De altfel, Marius Nicoara avea programata, aseara la ora 22,00, nu o emisiune cum pretinde, ci o intalnire cu membri ai USL Cluj-Napoca la Terasa Club 69 din Complexul Studentesc Hasdeu - dupa cum rezulta din fluturasul atasat (care a fost distribuit in oras).

O dezbatere trebuie sa fie serioasa, nu e un film porno la care poti intarzia pentru ca nu conteaza dialogurile. Dar Marius Nicoara stie mai bine acest lucru", se arata in comunicatul PDL.

Ce spune Marius Nicoara despre dezbaterea esuata cu Emil Boc VIDEO

Comentarii Facebook