Pariu cu Emil Boc: Vă invit la o bere în Someșeni să vedeți dacă o savurați cu PUTOAREA de la Rampă - VIDEO

 

Un clujean i-a lansat un pariu lui Emil Boc, pe care l-a provocat să meargă în Someșeni să vadă ce mirosuri sunt de la rampa de gunoi.

 

Ce ar fi să demolăm rampa veche de gunoi, pentru că aici, în Someșeni, nu se poate trăi. Dacă domnul Dragnea a fost invitat la o bere în urma unui pariu, vă invit și eu în zona asta la o bere să vedeți dacă o puteți savura, la ce miros vine”, i-a spus un clujean primarului Emil Boc.

 

Distinse domn, este răul cel mai mic. Între a avea gunoaiele în stradă, pentru că nimeni nu ia 400 de tone de gunoi pe zi și să le ducă în altă parte. Între a le lăsa în stradă și a avea legal o rampă temporară, este evident că am optat pentru ultima soluție. Se va termina o dată și centrul acela care este în construcție și atunci vom avea situația cu totul alta. Până atunci fac tot ceea ce este posibil pentru a vă lua gunoiul de acasă, ca să nu se îmbolnăvească oamenii”, a explicat Emil Boc, vizibil iritat de problemă. 

 

Dar noi, care suportăm mirosul, nu ne îmbolnăvim?”, a întrebat clujeanul.

 

Eu v-am spus că este răul cel mai mic pe care îl avem la dispoziție!”. Nu e adevărat că vă puteți îmbolnăvi, pentru că sunt respectate criteriile. Agenția de Mediu a făcut măsurătorilor și a publicat și a spus că nu sunt depășite nivelele maximale. Eu nu spun că este un confort acolo, este evident că este un disconfort, dar este răul cel mai mic pe care îl avem la dispoziție”, a explicat Emil Boc, la Napoca FM.

 

Centrul la care face referire primarul Emil Boc este proiectul lansat de Consiliul Județean Cluj în 2011 și care nici acum nu este gata și nici nu are vreo șansă să fie terminat prea curând. Emil Boc nici nu poate declanșa un război CJ Cluj, pentru că forul județean este condus de finul acestuia, Alin Tișe, care este lider al PNL. 

 

Dialogul îl puteți vedea la minutul 18.30.




Comentarii Facebook