Funar candidează la prezidenţiale: Avem la Roşia Montană, în Munţii Apuseni, metale care nu există în tabelul lui Mendeleev


Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, este candidat la funcția de președinte și va lansa câteva mesaje în care îșianunță promisiunile pentru alegători. În primul mesaj, Funar spune că trebuie apărate resursele naturale și că numai ”la Roşia Montană, în Munţii Apuseni, metale care nu există în tabelul lui Mendeleev”, însumând 10.000 de miliarde de euro.

Funar crede că trebuie rezivuită Constituția, pentru ca poporul român să spună cum trebuie cheltuite averile naționale.

Noi, românii, trăim în grădina Maicii Domnului, într-o ţară extraordinar de frumoasă şi foarte bogată în resurse naturale. Avem la Roşia Montană, în Munţii Apuseni, metale care nu există în tabelul lui Mendeleev, dar pe lângă acestea avem şi diamante şi exploatarea lor încă nu a început şi majoritatea românilor nu ştiu că avem diamante. Bunul Dumnezeu ne-a lăsat aproape toate bogăţiile care există pe planeta Pământ şi multe dintre ele în cantităţi uriaşe. Din păcate, în aceşti ultimi 30 de ani, cei care s-au aflat în conducerea României au înstrăinat aceste bogăţii naturale, majoritatea le-au dat la străini, la firme străine, mai pe nimic, iar poporul român nu beneficiază de aproape nimic de pe seama acestor resurse. Partidul România Noastră propune ca, la revizuirea Constituţiei, să se prevadă că bogăţiile naturale sunt monopol de stat, aparţin poporului român, şi pot fi exploatate numai pe baza unor contracte de împărţire a producţiei în care să se prevadă că cel puţin 70% din producţie aparţine poporului român”, a spus Funar.

Despre președinții de până acum ai României, Funar spune că sunt alogeni, adică de origine străină. ”Marea majoritate a cetăţenilor români nu au fost informaţi şi nu ştiu că toţi preşedinţii României, aleşi în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toţii au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinţilor şi bunicilor. Toţi au intrat de bunăvoie şi au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toţii s-au transformat în democraţi capitalişti şi au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu şi pe comuniştii din etnia lor. Se pare că unii dintre ei au fost colaboratori ai Securităţii, iar alţii au grade mari în Serviciile Secrete străine. (...) Candidaţii anunţaţi, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidenţiale sunt cu toţii alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează şi controlează alegerile prezidenţiale din noiembrie, au programat ca să le ofere, din nou, şansa românilor să aleagă un alogen în funcţia de preşedinte al ţării. Alegătorii români au şansa să aleagă pe primul preşedinte român al României, din ultimii 30 de ani, Gheorghe Funar, care propune valorificarea bogăţiilor ţării în folosul românilor, nu al străinilor”, a mai spus Funar, în mesajul de pe Facebook.

Candidatul Partidului România Noastră propune ca din fondurile obținute din bogățiile naturale ale României să fie create locuri de muncă pentru aducerea acasă a românilor plecați. Funar a citat unii specialiști, pe care nu i-a numit, care au anunțat că numai la Roşia Montană sunt zăcăminte de aur şi argint în valoare de peste 10.000 de miliarde de euro. Gheorghe Funar propune ca 50% din banii obținuți din zăcăminte ”să se împartă cetăţenilor născuţi şi care trăiesc în România şi se virează în cont în fiecare an o sumă în funcţie de valoarea producţiei obţinute”.

Comentarii Facebook