Dorin Bob a măsurat strada Frunzișului, în sensul giratoriu de la Lidl / Wings, și spune că are 2 benzi - FOTO


Dorin Bob, constructorul sensului giratoriu de pe strada Frunzișului, a măsurat strada și spune că șoferii nu au de ce să își facă probleme, pentru că drumul are 3,5 metri pe o bandă. 

1. Lățimea căii de rulare este conform standardelor impuse de lege adică de min. 3.5 m pentru fiecare bandă de circulație (sunt prevăzute câte 2 benzi pe fiecare sens).  

2. În acest moment se desfășoară încă lucrări specifice, care necesită demarcarea cu ghidaje  stradale atât pentru siguranța circulației cât și a echipelor implicate.  

3. Semnalizarea existentă este provizorie, conform autorizației emise de poliția rutieră și însușită de Primăria Cluj. Sistemul de balizaj creează impresia că benzile de circulație sunt îngustate. În concret,  respectarea normativului privind lățimea căilor de circulație va fi confirmată de către autoritățile  competente la momentul recepției. La momentul finalizării lucrării lățimea minimă impusă și  respectată va fi de 3.5 m/bandă adică 7 m pe sens. 

4. Până în acest moment proiectul tehnic a fost respectat, iar alinierea execuției la planul proiectului va fi confirmată de către instituțiile abilitate la momentul recepției lucrării. 

5. Insistăm asupra faptului că montarea bordurilor reprezintă o etapă intermediară și foarte apropiată de finalizarea lucrărilor de execuție și nu reprezintă finalizarea completă a acestuia. Fiind un  punct important în realizarea proiectului, evenimentul a fost marcat printr-o poză de grup a colegilor și colaboratorilor implicați, reprezentând dovadă a recunoașterii eforturilor depuse în contextul ultimelor 2 ani, pe care cu toții i-am depășit cu greu. Suntem în asentimentul participanților la trafic și înțelegem nerăbdarea acestora de a fluidiza traficul având în vedere dezvoltarea accelerată a orașului. 

Vă prezentăm atașat  

- Copie după proiectul tehnic. 

- Fotografie cu lățimea căii de rulare. 

Cu stimă, 

Bob Dorin”.


WhatsApp Image 2022-05-30 at 17.05.19.jpeg

13_D2_Profil transversal tip 2 strada Frunzisului_page-0001.jpg

Comentarii Facebook