Clujeni AMENDAȚI după ce a apărut o pistă de bicicliști pe strada lor: Și noi unde PARCĂM - FOTO

 

Un clujean trage un semnal de alarmă în privința unei situații apărute recent. Pe strada pe care locuiește a fost delimitată o pistă de bicicliști care îl încurcă la parcat.

 

De ceva zile m-am trezit peste noapte cu strada pe care locuiesc cu marcaje pentru o pista de bicicleta si pe langa asta, strada a fost insemnata ca sens unic. Banuiesc ca a fost necesar spatiu pistei. Problema vine de indiferenta cu care s-a facut lucrarea incat pista a fost insemnata pe partea stanga directiei de mers find sens unic si prin asta partea dreapta pe care si locuiesc este blocata incat nu se mai poate parca deloc. Deci sunt obligat sa-mi curat trotuarul din fata casei dar nu am voie sa si parchez pe el. 

 

Azi am parcat totusi pentru cateva minute pentru ca partea stanga a fost ocupata de o masina care executa ceva lucrari. Am fost nevoit sa las loc pe trotuar pentru persoane care au dezabilitati sau pentru cei care au copil mic si sunt deplasati cu cariuciorul. Mi s-a parut normal ca ei sa aiba prioritate si nu pista de biciclisti care nu este practicata de nimeni si oricum blocata de 2 copaci si alte cateva masini, unele nemutate de cateva saptămâni. 

 

Țin sa precizez ca s-a facut si o descriminare intrucat celelelate masini care au blocat si mai mult atat trotuarul cat si pista nu am fost vizate de catre agentii de la primarie care si acum cred ca nu au destule clase sa inteleaga. 

 

Am atasat si cateva fotografi unde se poate obs cum sunt parcate si is curios unde as putea parca masina din moment ce ne luptam 3 pentru un singur loc pe partea opusa a strazii. Desigur ca zi m-am trezit cu Nota de Constatare cu care trebuie sa ma prezint in 24 ore sa achit amenda. Deci cui trebuie sa ma plang? Nu am primit nici un avertizment sau o solutie, doar amenda”, ne-a scris Bogdan.

 

 

Comentarii Facebook