Ce spune Marius Nicoara despre dezbaterea esuata cu Emil Boc VIDEO


Candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, spune despre Emil Boc, ca "a fugit de confruntare".

Cei doi candidati, Emil Boc si Marius Nicoara, trebuiau sa asiste joi seara (n.r 7 iunie) la o dezbatere, insa aceasta nu a fost posibila pe motiv ca "domnul Boc a fugit de confruntare si a mers pe scara de incendiu", sustine Nicoara.

Candidatul USL mai spune ca "a fost un comportament absolut disperat al Partidului Democrat pe ultima suta de metri, un comportament care..ma rog, eu nu spun ca incalca neaparat legea, dar este nesportiv total, lipsit de bun simt si fara substanta. Ieri in cadrul unui anunt pe care Emil Boc l-a facut asa in viteza a cincea, de mantuiala ca va avea loc la ora 22:00 o confruntare..eu m-am interesat si nu a fost anuntat deloc presa. Totusi am fost pregatit la ora 22:00 sa vad daca nu cumva face Boc o cacealma, ceea ce a si facut. Astfel pot sa va spun ca la ora 20:02 eu am intrat la casa de cultura ca sa vad daca se intampla sau nu respectiva confruntare, repet neanuntata - fara moderator, fara anuntarea televiziunilor, fara anuntarea presei.

Cand am intrat in Casa de Cultura a Studentilor, la ora 22:00, pe scara principala mi s-a spus de colegi de ai mei care ajunsesera inaintea mea cu doua minute ca "Emil Boc acum a urcat in Sala Europa". Ei bine, se pare ca Boc a urcat in Sala Europa, si-a facut o poza. Erau acolo doi ziaristi si un bloger. Boc si-a facut o poza stand la masa dupa care a iesit din sala si a disparut pe scarile de incendiu. Eu cand am intrat in sala respectiv, aceasta era goala. Am stat pret de 2-3 minute in sala, dupa care am coborat in fata cladirii pentru ca am vrut sa vad daca nu cumva ne-am intersectat pe scari si Emil Boc nu devenise dintr-o data invizibil. Nu, nu era invizibil. Nu a fost pe acolo. Am stat in zona pana la 22:16 minute, cand am dat o declaratie care a fost filmata", a declarat Marius Nicoara.

 

Ce spune Emil Boc despre dezbaterea esuata cu Marius Nicoara FOTO

Acesta mai spune ca "Emil Boc a fugit de aceasta dezbatere, pe care repet, nu a anuntat-o, dar s-a dus la ea si am avut si eu inspiratia de a ma duce la aceasta dezbatere.

Emil Boc este un om mic si nu ma refer la statura. Este un om mic ca si comportament, un om fara coloana vertebrala, un om mincinos si aceasta este dovada finala".

De asemenea, candidatul USL la functia de Primar al Clujului, spune ca Emil Boc i-a luat locul in cadrul unei emisiuni locale, ce era programata la ora 22:00, insa care a fost anulata pentru a venit la dezbatere. "Mai trebuie sa va spun ca eu avea la o televiziune locala o emisiune de la ora 22:00, emisiune care mi-a fost anulata si dupa aceea am aflat cu surprindere ca Emil Boc la 22:15 minute a intrat pe postul respectiv de televiziune. Eu aveam in agenda si pot sa va pun la dispozitie agenda mea si a staff-ului mei. La ora 22:00 eu trebuia sa fiu la acea emisiune, dupa presiuni foarte mari facute de acea institutie."

 

Dezbatere esuata intre candidatii Emil Boc si Marius Nicoara FOTO VIDEO

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook