Asociația Tinerilor Ortodocși Cluj a primit 500.000 de lei de la Primărie: ”Eu plătesc ca prostul impozite?”

 

Un clujean nemulțumit că Asociația Tinerilor Ortodocși Cluj a primit o finanțare de 500.000 de lei de la Primăria Cluj-Napoca îi scrie primarului Emil Boc. 

 

Proiectul acestei Asociații este intitulat ”Tinerii ortodocşi, împreună pentru viitorul Europei”. Ca o paralelă, TIFF, festivalul de film cuoscut în toată lumea a primit un milion de lei susținere de la Primăria Cluj-Napoca.

 

Domnule Boc, eu platesc ca prostul taxe si impozite locale pentru ca dumneavoastra sa dati 500.000 lei (!!!) Asociatiei Tinerilor Ortodocsi?

 

Sper sa nu credeti ca o sa fiti reales anul viitor! Niciunul din proiectele mari ale orasului( sistemul de ticketing, pistele de biciclete, daramarea cotetelor-garaje) nu a fost dus la bun sfarsit si mai toate promisiunile dumneavoastra nu s-au concretizat. In ultimii doi ani nu s-a facut nimic concret care sa ii ajute pe clujeni.

Sala Polivalenta poate fi considerata o exceptie, dar ea nu a rezolvat nicio problema de zi cu zi a clujenilor.

 

Cele 40 de autobuze sunt si ele bune, dar s-au platit pe credit. Se putea face proiect pe fonduri europene si cumparati cu aceeasi bani 100 de troleibuze si se extindea reteaua de troleibuz in oras.

 

Exista atatea proiecte care s-ar putea face pe fonduri europene si care ar ajuta orasul foarte mult, dar atat dumneavoastra,cat si subalternii din primarie, va ascundeti in propria cochilie si nu doriti sa confruntati oamenii. Daca un proiect nu poate fi atribuit unei firme "de casa", atunci se uita de el. Daca se face cu o firma de casa, atunci ne facem publicitate peste tot la demararea proiectului si apoi uitam de el(vezi bicicletele de inchiriat si sistemul de ticketing)”, i-a scris Dani Stoian, pe Facebook, primarului Emil Boc.

 

Vezi AICI toate sumele alocate de Primăria Cluj-Napoca petru cultură. Valoarea totală este de 8 milioane de lei.

Comentarii Facebook