Adio cozi la pâine și la magazine. Emil Boc: Din această seară la Cluj-Napoca se redeschid magazinele


Primarul Emil Boc a spus că este OFICIAL și că din seara zilei de 13 aprilie se vor deschide magazinele până la ora 21.00. 

Le mulțumesc clujenilor pentru că prin comportamentul lor responsabil, prin efortul extraordinar al corpului medical, prin respectarea regulilor am coborât rata de incidență sub 7 la mie. Suntem la 6,67 la mie. Asta înseamnă că în câteva zeci de minute după ce va apărea comunicatul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (*), chiar din această seară magazinele nu se vor mai închide la ora 18.00, ci la ora 21.00. Nu vom mai fi nevoiți să ajungem în casă la ora 20.00, ci la ora 22.00. Este valabil numai pe parcursul săptămânii, de luni până vineri. În zilele de vineri, sâmbătă și duminică rămân valabile recomandările naționale, cele care vizează orele 18.00 pentru magazine și 20.00 pentru a ajunge acasă”, a precizat primarul Emil Boc.

Acesta a spus că suntem campioni la numărul de teste și că suntem primii care vom ieși din pandemie, prin acest efort comun, al tuturor. ”Toți suntem în aceeași barcă. Nu a trecut greul, mai avem două luni, aprilie și mai, pentru a pune cu botul pe labe această pandemie, pentru ca apoi, prin testare și vaccinare, să redeschidem întreaga economie, treptat și locurile de muncă să fie salvate”, a mai spus Emil Boc.

* Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj a emis hoărârea de relaxare a măsurilor la ora 16.30, de când a intrat efectiv în vigoare. 

Comentarii Facebook