Un român îi îndeamnă pe conaționali să boicoteze Austria: „În număr mare avem impact mai mare”. Românii refuză vacanțele la schi în Austria


Românii au început să boicoteze Austria după votul negativ pe care l-a avut aceasta pentru ca România să intre în spațiul Schengen. Îndemnurile de boicot vin pe rețelele de socializare. 

Mai mulți români au început să boicoteze țara care a spus astăzi „nu” României pentru a intra în spațiul Schengen. Aceștia au început să se îndemne pe Facebook pentru a alege alte destinații turistice în afară de Austria pentru a merge la schi. 

Românii, îndemnați să nu mai meargă în vacanță în Austria 

La începutul anului viitor, cred ca voi pune aici o poza de pe o pârtie din Italia. Daca aveți sugestii de pârtii faine nu ezitați să le scrieți mai jos în comments pls! Și da, am de gând să boicotez și cred că va avea efect boicotul turistului român pentru că lovește direct la buzunarul electorului austriac”, este mesajul transmis de un român. 

Demnitate și coloană vertebrală domnilor. O sa zică unii că ce contează boicotul dacă în locul nostru vin în număr mare turiștii ruși? Ei nu-i chiar așa domnilor!! În număr mare avem impact mai mare”, a mai adăugat românul. 


Comentarii Facebook