Joi 23 Septembrie

Stenograme cu Florin Belu, finul lui Nuţu Cămătaru, acuzat de viol de clujeanca Monica Hill: Ce fac cu femeile care se opun? / Le arunci pe geam!


Știri de Cluj a intrat în posesia unor stenograme, din dosarul în care Florin Belu, finul lui Nuţu Cămătaru, zis Florin ”Ureche”, era acuzat de fotomodelul Monica Hill de viol. Tânăra din Cluj și-a retras plângerea, iar controversatul afacerist din București a fost eliberat. 

Florin Belu, poreclit Ureche, a fost reţinut în 2 martie 2021, fiind acuzat de viol.

Monica Hill le-a spus anchetatorilor că a avut parte de clipe de coșmar în casa lui Florin Belu. Acesta i-ar fi luat telefonul brunetei și ar fi recurs la amenințări pentru a o intimida. ”I-a confiscat telefonul, a sechestrat-o și, pentru a o intimida, a amenințat-o că o distruge. I-ar fi spus că are multe relații, în special în lumea media, și că îi este foarte ușor să-i distrugă cariera dacă nu face ce-i spune el. Pur și simplu, a terorizat-o. Din câte se pare, acesta ar fi avut doi complici, șoferul și secretara care au abordat-o pe tânără”, relatează unele surse.

Cum a fost atrasă în plasă frumoasa Monica Hill

Milionarul Florin ”Ureche”, un ”Don Juan” de București, a pus la cale un adevărat plan pentru a o atrage pe Monica Hill. 

Conform unor date din dosar, inițial, fotomodelul lui Botezatu ar fi fost abordată, prin intermediul unei rețele de socializare, de șoferul lui Florin Belu. Ulterior, ca scenariul cu filmarea unui spot publicitar să fie cât mai credibil, finul lui Nuțu Cămătaru și-ar fi pus secretara să o contacteze pe Monica Hill și să aranjeze întâlnirea în apartamentul acestuia, unde, chipurile, ar fi urmat să aibă loc filmarea reclamei, scrie cancan.ro.

cancan-2_-ureche.jpg

Pe baza probelor și a acuzațiilor, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis arestarea lui ”Ureche” pentru viol. ”Admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN, fiul lui …, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal. În temeiul art. 226 alin. 2 C.pr.pen., va dispune arestarea preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 03.03.2021, până la data de 01.04.2021, inclusiv.

În temeiul art. 230 C.pr.pen., va emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru prezenți, respectiv de la comunicare, pentru absenți. Pronunţată în camera de consiliu azi, 03.03.2021”, se arată în decizia judecătorilor.

1-bote.jpg

Monica Hill și-a retras plângerea și ”Ureche” a fost eliberat, scăpând de problemele cu justiția. Decizia frumoasei brunete este inexplicabilă, deoarece probele la dosar sunt solide. Pentru că plângerea a fost retrasă, anchetatorii nu au avut de ales și au închis cazul. 

Stenograme din dosar: 

Badea Dragoș: Da, nașule!

Belu Florin-loan: Băi, să moară nevastă-ta, de n-ai spune acuma! Dacă eu vreau să o f.t pe una și aia nu vrea, ce se întâmplă? Ce fac eu în secunda următoare?

Badea Dragoș: Zboară pe geam!

Belu Florin-loan: Ce?

Badea Dragoș: Zboară prin geam sau pe ușă, pe una din două!

Belu Florin-loan: Dar cum fac eu? Cum îi fac eu? Cum fac eu, să moară familia ta, de n-ai spune!!!

Badea Dragoș: Urât! înjurături! Scuipați! Pleacă de aicea!

Belu Florin-loan: Băi, ce i-am făcut eu lu’ aia (n.red. Monica Hill) de la... de unde a venit aia acuma săptămâna trecută?

Badea Dragoș: Aăă... Cluj! Ai aruncat-o din casă!

Belu Florin-loan: Să moară copiii mei! Fără niciun fel de problemă, deloc! Hai, culcă-te!”.

---------------

Badea Dragoș: Da nașule!

Belu Florin-loan: Bă, bă, ce-am zis că fac cu aia, cu Denisa, când pun mâna pe ea prima oară? Să moara nevastă-ta, să te faci praf cu mașina.

Badea Dragoș: Stai, cu cine, cu?

Belu Florin-loan: M-asculți?

Badea Dragoș: Te ascult, dar nu te-am auzit bine.

Belu Florin-loan: Cu Denisa sloboz să te bată, ce am zis prima oară când pun mâna pe ea, ce fac cu ea, io dacă mă enervează și astea, ce fac să moară familia ta, să te faci praf cu mașina.

Badea Dragoș: Băi nașule, Denisa cu care ești acum, nu?

Belu Florin-loan: Bă tu ești prost? Eu știu că tu ești drogat, Denisa mă, Denisa care m-a enervat pe mine, ce am zis eu prima oară când îmi cade în mână?

Badea Dragoș: Aaa, când îți cade în mână e jale rău de tot, o distrugi, o faci de boala copiilor.

Belu Florin-loan: Ce-i fac mă, tradu, ești prost?

Badea Dragoș: O extermini, o nu știu ce să cum să zic, o arunci, îți bați joc de ca în ultimul stil.

Belu Florin-loan: O iau cu japca? Să moară familia ta, să te duci la pușcărie cu toate drogurile care le faci tu.

Badea Dragoș: A, că-i bagi pu..a în gură cu japca.

Monica-Hill-poze-incendiare-de-ziua-ei.jpg

Belu Florin-loan: Gata, culcă-te.

Comentarii Facebook