Luni 10 Decembrie

PSD face proteste cu haștagul #AJUNGE. Mitingurile încep sâmbătă

 

Social-democrații trec la proteste împotriva așa-numitului ”stat paralel” care nu îi lasă să guverneze.

 

PSD lansează haștagul #AJUNGE - și va declanșa mișcările, cel mai probabil, o dată cu protestul anunțat la Craiova, în 9 decembrie.

 

Mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj în data de 9 decembrie a fost autorizat de primărie și, potrivit anunțului postat pe rețelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită "Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE".

 

Punctul central al mitingului, la care sunt așteptate să participe circa 30.000 de persoane din județul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marș pe str.A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București — Universitate.

 

Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porți!/ cu manipulările soroșiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confiște votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" este mesajul transmis de organizatori pe afișul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de Facebook.

 

Mitingul se va desfășura în intervalul orar 15.00 — 17.30. 

 

 

Comentarii Facebook