Primar spaniol despre români: ”Mie mi-ar plăcea să văd nişte oameni împuşcaţi” - VIDEO

 

Unui primar din localitatea Pedrera (Spania) i se cere demisia după ce a făcut declarații șocante.

 

În localitate a avut loc, săptămâna trecută, un accident rutier în care au fost implicaţi mai mulţi români. Aceştia au lovit în mod repetat celălalt autoturism implicat în accident şi l-au agresat pe şofer, fiind ulterior reţinuţi de către Poliţia Locală.

 

Oamenii s-au scandalizat și s-au adunat în faţa secţiei de Poliţie pentru a protest, iar apoi 200 de spanioli au participat la un protest față de cetăţenii români.

 

Primarul Nogales a vorbit cu protestatarii, dar oamenii s-au arătat nemulțumiți și au avariat mai multe autoturisme ale românilor.

 

De ei trebuie să se ocupe judecătorii, nu noi. Cine încalcă legea, trebuie să vadă cum se aplică legea. Şi mie mi-ar plăcea să văd nişte oameni împuşcaţi. Le-am zis destule, nu mai am ce să le mai zic”, le-a spus primarul maifestanţilor nemulţumiţi din Pedrera.

 

Primarul din Pedrera nu trebuie să mai stea niciun minut în funcţie după aceste declaraţii iresponsabile şi incendiare. Este inadmisibil! Nu putem tolera asemenea declaraţii radicale a unui om public care, în momente delicate precum cel din Pedrera, ar trebui să încerce să reducă tensiunile, nu să pună gaz pe foc”, a declarat Veronica Perez, secretarul general al organizţiei PSOE din regiunea Sevilla.

 

Afirmaţiile primarului înrăutăţesc climatul de coexistenţă din acest oraş şi Antonio Nogales trebuie să demisioneze”, a adăugat reprezentantul PSOE.

Comentarii Facebook