Pilotul Adrian Iovan intra in greva foamei: "Mi-au redus pensia de la 15.000 de lei la 1.900"!


Pilotul Adrian Iovan a anuntat ca va intra in greva foamei, pentru ca a ramas fara bani. "Mi-au redus pensia de la 15.000 de lei la 1.900!"

Adrian Iovan va intra in greva foamei in fata sediului Blue Air pentru a-si recupera 50.000 de lei pe care ii are de recuperat de la companie.


"Am ajuns la fundul sacului. Nu-i mai pot plati pensia copilului, iar de fiecare data cand ies cu Albert in oras si vrea o jucarie ii spun ca statul ne-a luat banii de jucarii. Asociatia Aviatorilor Pensionari, din care fac parte, a dat statul in judecata, pentru ca nu este normal ca pensiile sa fie influentate retroactiv. De la 15.000 pe luna am ramas cu 1.900 de lei", a declarat Adrian Iovan, citat de Adevarul.ro.

 

Compania aeriana Blue Air sustine ca nu trebuie sa ii plateasca niciun ban lui Adrian Iovan, intrucat nu a fost angajatul companiei. Intr-un comunicat trimis pe adresa redactiei Stiri de Cluj, acestia au precizat: 

 

"Domnul Adrian Iovan nu a fost niciodata angajat Blue Air, ci a fost angajatul unei firme terte care avea un contract de colaborare cu Blue Air pentru furnizarea de servicii personal navigant", se arata in comunicatul Blue Air.

 

Comentarii Facebook