Drama prin care trece Corina Chiriac

 

Corina Chiriac trăiește o dramă incredibilă, fiind foarte singură. Artista a explicat de ce a ales sa fie asa inca din facultate.

 

Corina s-a concentrat pe carieră șă turnee. 

 

Probabil, convingerea ca am o utilitate, ca nu imi traiesc viata degeaba. Oricum, am fost mereu un om activ. Si-apoi, eu nu mai am parinti, nu mai am sot, nu am copii, nu am nepoti, nu am caine. Am numai meseria mea. Sa nu uitam acet detaliu. Daca aveam o familie, sigur ca altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea aceasta dedicatie pentru meserie sau aceasta libertate de miscare. Dar eu mi-am ales felul acesta de viata inca din facultate. 

 

Sunt un om care a ales sa nu aiba o familie, ca sa nu fiu nevoita sa am constrangeri si astfel sa-mi ranesc familia, sa o parasesc plecand in turnee sau calatorii. Amintiti-va, am locuit pe trei continente! Nu am vrut sa dezamagesc oameni, chiar daca la randul meu am fost si ranita. Dar cariera nu m-a dezamagit niciodata. In plus, nu mai am varsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispozitia pe care o aveam la 20-30-40 de ani. 

 

In locul lor, imi inventez preocupari frumoase, care nu tin numai de scena, ci si de iscodirile mintii, de curiozitate, de dorinta de a sti. Ele imi dau optimismul si aripile de care ma intrebi”, a spus Corina Chiriac intr-un interviu. 

 

Sunt flatata ca oamenii inca vor sa ma revada si sa reasculte cantecele mele vechi si noi. Este un 'bis' oferit mie cu generozitate de catre Bunul Dumnezeu, pentru care fac multa osteneala fizica, dar bucuria spirituala este cea mai mare rasplata! In plus, calatorind de cele mai multe ori singura, cu masina, am ocazia sa ma pot opri unde vreau. Chiar si o oprire de cateva ore poate cantari uneori cat un mic concediu...”, a adaugat artista.

 

"O rugăciune pe Youtube, în locul unui videoclio muzical? De ce?"

 

De ce? Din dorința de a oferi oamenilor o rugăciune aparte, pe care eu o am de foarte mulți ani de la o prietenă a mamei mele și pe care puțină lume o știe. E în casa mea de când eram studentă și e talismanul meu norocos. Aș vrea enorm să le facă bine tuturor. Este un gest de mulțumire al meu către Dumnezeu, pentru cât succes și daruri mi-a dat în viață. Ca fundal pentru recitarea acestei rugăciuni, eu mi-am imaginat mereu un râu. Așadar, mai bine de o lună din această vară mi-am petrecut-o căutând acest râu. Unul nici prea iute, nici prea domol, un râu de munte, fără locuri de grătare, o apă curată. Ei bine, l-am aflat, între două dealuri, într-un sat. Nu divulg locul. Vreau să mă bucur de el doar eu. Evident, în acest clip e prezentă doar vocea mea. Nici trimiterea către religie nu e evident. Există un singur fragment, cumea minunii Lui Dumnezeu: niște cruci găsite scrijelite pe un bolovan pe acel râu. Găsite, pur și simplu, acolo".

 

Am fost de curand la Baia Mare, si una din doamnele care au organizat Festivalul Castanelor mi-a prilejuit o noua intalnire de exceptie cu IPS Iustinian, mitropolitul Maramuresului. Are 96 de de ani si arata precum unul dintre Sfintii zugraviti in icoane. Am intrat, i-am sarutat dreapta si l-am intrebat: 'Ce mai faceti, Sfintia Voastra?' 'Imi duc Crucea, asta fac', mi-a raspuns. De ziua mea (n.r. 24 octombrie), imi doresc sa fiu sanatoasa si mai desteapta decat am fost pana acum, sa nu cad in ridicol, sa 'simt' cand va veni vremea sa ma retrag, si sa-mi ajute Dumnezeu sa-mi duc si eu Crucea, cata vreme imi va mai da aici, pe pamant”, a incheiat cantareata.

Comentarii Facebook