Duminica 20 Ianuarie

Declarațiile HALUCINANTE ale ministrului Agriculturii: În România se aduc din străinătate produse expirateMinistrul Agriculturii, Achim Irimescu, a făcut o serie de declarații de-a dreptul halucinante privind produsele importate de români, în cadrul unui interviu.

Aici este o piaţă în care importatorii se orientează şi aduc produse la sfârşit de termen de valabilitate sau chiar depăşit. În România sunt cazuri în care salamul se spală cu oţet; se schimbă saramura la brânză, iar brânza se bagă din nou la vânzare. Statul nuşi face datoria, ANPC-ul nu şi-o face. Alţii controlează ce intră din România, noi de ce să nu controlăm ce primim de la alţii?“, spune ministrul Irimescu, într-un interviu pentru ZF.

Achim Irimescu a ajuns în fruntea Ministerului Agriculturii în urma instaurării guvernului tehnocrat, iar înainte de asta el ocupa funcția de şef al secţiei de agricultură, la Reprezentanţa Permanentă a României la UE. A fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii (2012 – 2014), consilier al ministrului agriculturii între 1990 şi 1998.

Comentarii Facebook