Miercuri 20 Octombrie

Compania aeriana flydubai din Emiratele Arabe Unite intra pe piata romaneasca

 

Compania flydubai din Emiratele Arabe Unite va intra la 1 octombrie pe piata romaneasca, urmand sa opereze patru zboruri saptamanale directe Bucuresti-Dubai, potrivit Mediafax.

La doar cateva zile dupa sarbatorirea a trei ani de la infiintare, compania aeriana isi extinde operarea in Europa de Est si Centrala, avand in total 15 destinatii in zece tari.

In Romania, vor avea loc patru zboruri saptamanale si vor incepe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse, plecarile fiind de pe aeroportul Henri Coanda. Biletele pot fi cumparate incepand cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agentiile de turism.

Tarifele permit un bagaj de cabina de maximum 7 kilograme, o geanta de mana sau pentru laptop si un bagaj de cala de 20 kilograme. Un loc mai spatios in avion presupune un cost suplimentar de 21 euro.

La bord, pasagerii au la dispozitie mai multe servicii optionale precum anumite pachete de divertisment, selectie de meniuri, bauturi si produse Duty Free.

Pasagerii flydubai vor avea posibilitatea sa calatoreasca in Dubai sau mai departe, catre una dintre cele 45 de destinatii operate de companie in zona Golfului, Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian si Asia.

"Noua ruta dovedeste angajamentul flydubai de a se extinde din Orientul Mijlociu catre noi destinatii care, din nefericire, de-a lungul timpului, nu au beneficiat de suficiente zboruri directe catre EAU. Cu atat mai mult cu cat exista un numar considerabil de expatriati romani in intreaga lume care acum vor avea posibilitatea sa-si viziteze familiile si prietenii, datorita conexiunilor via Dubai", a declarat presedintele flydubai, Ghaith Al Ghaith.

Compania a fost infiintata de seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al EAU si conducatorul Emiratului Dubai.

Compania este in proprietatea guvernului din Dubai.

 

Foto: travelweekly.asia

Comentarii Facebook