VIDEO - Bărbat mort la Pitești, când polițiștii îl încătușau. Intervenția a fost brutală


Un bărbat a murit la Pitești, în timp ce polițiștii se luptau să îl încătușeze. 

La Pitești s-a declanșat un incendiu la bucatăria terasei în care se afla bărbatul în vârstă de 63 de ani. Chelneriţa a chemat un echipaj de Poliţie care trecea prin zonă. Unul dintre poliţişti a încercat să stingă flăcările cu ajutorul unui extinctor, în timp ce ceilalţi membri ai echipajului au încercat să-l scoată pe bărbatul în vârstă de 63 de ani de pe terasă, potrivit Antena 3. 

Bărbatul a devenit recalcitrant și a fost pus la pământ, după care i s-ar fi pus piciorul pe gât. Alţi martori povestesc faptul că, de fapt, bărbatul s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut singur.

Tragedia de la Pitești m-a întristat. Pentru mine când moare un om în timpul unei intervenții este cu adevărat o tragedie. 

În timp ce asigurau intervenția ISU la un incendiu, Polițiștii de la secția 2 au încercat să încătușeze un bărbat de 63 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care refuza să părăsească locația.

Bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardio-respirator și, cu toată intervenția echipajului de ambulanță, acesta a decedat. Ancheta este preluată de un procuror și se va face urgent lumină”, a precizat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Comentarii Facebook