Miercuri 11 Decembrie

Finalistul de la Romanii au Talent eliminat pentru acuzații de pedofilie

 

Pianistul orfan care a ajuns în marea finală de la Românii au talent, a fost eliminat deoarece ar fi încalcat regulamentul. 

 

Echipa de productie a emisiunii “Romanii au talent” a hotarat excluderea din competitie a concurentului, pe motivul incalcarii clauzelor contractuale. Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale “Romanii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai”, precizează ProTV.

 

Presa tabloidă scrie că acesta ar fi cercetat de politie într-un caz de pedofilie. El ar fi încercat să profite de unul din elevii lui de pian. Pentru a evita un scandal, producătorii emisiunii au decis să renunțe la profesorul de pian.

 

Concurentul nu a vrut sa comenteze acuzatia de pedofilie. ”Va rog sa ma credeti ca nu stiu nimic. Acum aud prima data despre asa ceva. Eu cred ca ar fi trebuit sa-mi comunice mie decizia asta. Nu este corect din partea lor ca au luat decizia asta fara sa ma anunte. PRO TV trebuia sa ma sune sa-mi comunice motivul sau incalcarile care au fost, pentru ca eu chiar nu le cunosc. Nu cunosc motivul”, a declarat acesta pentru WOWbiz.ro.

Comentarii Facebook