Cum să faci sos glenn de la KFC. Iată rețeta folosită de celebrele restaurante


Cum să faci sos glenn de la KFC. Iată rețeta folosită de celebrele restaurante. De multe ori mergem la KFC doar pentru a savura sosul glenn, care merge de minune alături de o porție de cartofi prăjiți și de aripioarele picante de pui. Acum poți prepara acest sos delicios și la tine acasă, deoarece avem rețeta folosită de cei din celebrele restaurante.

Cum să faci sos glenn de la KFC

Cu toții am mâncat, cel puțin o dată, sosul de usturoi cremos de la KFC. Acesta oferă un gust nemaipomenit cartofilor prăjiți, dar și preparatelor picante de pui. De azi înainte poți prepara acest deliciu chiar la tine acasă, din ingrediente proaspete și bine alese. În plus, se prepară foarte rapid, ușor și îl puteți avea mereu la îndemână, astfel nu va mai trebui să vă deplasați până la primul KFC pentru a vă putea bucura de gustul lui.

Cum să faci sos glenn de la KFC. Ingrediente

    -doi căței mari de usturoi

    -o linguriță de oțet

    -o linguriță de muștar

    -trei linguri de ulei

    -un gălbenuș de ou

    -o lingură de smântână

    -o jumătate de linguriță de zeamă de lămâie

    -puțină sare

    -un pic de zahăr

Cum să faci sos glenn de la KFC. Mod de preparare

Pentru început se curăță cățeii de usturoi, se adaugă într-un bol și se zdrobesc foarte bine. Peste ei se adaugă muștarul, oțetul și sarea. Amestecăm totul cu ajutorul unui blender și insistăm până obținem o pastă fină și cremoasă. Adăugăm gălbenușul, smântână, zahărul și amestecăm bine toate aceste ingrediente. După ce s-a omogenizat totul, se adaugă treptat ulei și zeamă de lămâie, după gust. Totul este gata! Spor la treabă și poftă bună!

Acest produs se găsește din anul 2018 și în magazinele Lidl. Statisticile arată că mai mult de opt milioane de astfel de sosuri de vând în fiecare an. Sosul glenn se regăsește în ambalaj de 325 de grame și este uşor de recunoscut datorită etichetei cu celebra imagine a colonelului Sanders.


Comentarii Facebook