Paula Seling, vocea de aur a Ardealului, a povestit de ce a ținut secret adopția fiicei sale


Paula Seling, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, are o fiică lângă care se simte extrem de împlinită și pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani. 

Cele două s-au afișat pentru prima dată în lumina reflectoarelor, chiar în platou la ”Theo Show”, acolo unde au făcut dezvăluiri emoționante.

Am avut câțiva oameni de suflet pe care îi iubesc, tu te afli printre ei, tu știai de la început, dar ai fost atât de bună și de respectuoasă cu deciziile noastre încât ne-ai respectat această discreție. Și îți mulțumesc pentru asta”, i-a spus Paula Seling lui Teo Trandafir, potrivit Wowbiz.ro

Elena a fost emoționantă. Fetița i-a împărtășit mamei sale dragostea necondiționată pe care i-o poartă.

Mama contează cel mai mult pentru că o iubesc foarte mult”,  a spus Elena, fetița adoptată de Paula Seling, potrivit aceleiași surse.

Aceasta a spus și de ce a ținut totul secret. 

Nouă drumurile ni s-au întâlnit când ea avea 3 ani, lucrurile trebuiau să se așeze în timp, în familia noastră, în universul nostru. Nu voiam să existe niciun fel de alte lucruri care să influențeze în vreun fel așezarea firească a lucrurilor. Și atunci am așteptat cuminți în așa fel încât să simțim că intervine acel echilibru de care e nevoie într-un astfel de proces.

Trecând timpul, ea a crescut, ne-am dat seama că e extrem de important  pentru un copil să își ia propriile decizii, cu atât mai mult că un copil de persoană publică să decidă singur dacă și când vrea să iasă în lumina reflectoarelor”, a mai adăugat Paula Seling, conform sursei citate.

Comentarii Facebook